Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Sverige

Hasbro planerar NFT för magi: samlingen och mer


Viktiga takeaways

  • Hasbro och dess dotterbolag Wizards of the Coast överväger att använda NFT för sitt Magic: The Gathering-kortspel.
  • Dessa ansträngningar skulle förmodligen tillåta företaget att tokenisera Magic: The Gathering-korten på en blockchain.
  • Icke-fungibla tokens, eller NFT, har redan skapat många blockchain-baserade handelskortspel.

Dela den här artikeln

Hasbro arbetar med en icke-fungibel token (NFT) -teknologi, enligt företagets kvartalsvisa inkomstsamtal.

Magiska kort kan tokeniseras

I samtalet uppgav Hasbro VD Brian Goldner att NFT: er övervägs för flera spel och produktlinjer inklusive dess populära Magic: The Gathering-handelskortspelet.

Han uppmärksammade den senaste framgången med digitala versioner av handelskortspelet, liksom företagets planer på att ge ut en serie kort både digitalt och traditionellt. Det har gett företaget en chans att titta på nya sätt att utöka kortspelet.

”Vi fortsätter att övervaka och titta på [the] accelererande MAGIC-affärer, ”uppgav Goldberg. “NFT är ett verkligt tillfälle för oss … och vi har ett team som leder vår insats från västkusten.”

Han tillade: “Vi har så många märken som verkligen fungerar på flera demografiska nivåer, oavsett om det är Transformers, oavsett om det är Magic och D & D-varumärket, och varumärken som GI Joe.”

Goldberg drog slutsatsen att Hasbro ser “ser flera möjligheter på NFT-sidan” och att det kommer att avslöja mer när det går framåt. Han sa att företaget “aktivt utvecklar” sina möjligheter och att det ser dessa möjligheter som “betydande”.

Om Magic: The Gathering implementerar NFT, skulle Hasbro antagligen tokenisera vissa kort eller skapa en ny rad exklusiva kort, så att användarna kan handla korten digitalt och använda dem i online-matchningar. Men Goldberg sa inte detta uttryckligen.

NFT och handelskortspel

Icke-fungbile tokens är en populär bas för digitala kortspel. Eftersom NFT: er bygger på en blockchain är varje kort unikt, kan inte förfalskas och kan fritt cirkuleras av ägare.

Det finns redan flera populära NFT-kortspel med blockkedjan, inklusive Splinterlands, Gods Unchained, Crypto Spells och Relentless. Dessutom arbetar Tezos grundare Kathleen Breitman med en ny start som heter Coase på ett NFT-baserat handelskortspel som heter Emergents.

Men om Magic: The Gathering antar tekniken skulle det vara ett av de mest populära vanliga spelen att göra det. Enligt ICV2 är det ett av de mest sålda kortspelen tillsammans med Pokémon.

Friskrivningsklausul: Vid skrivandet hade denna författare mindre än $ 75 i Bitcoin, Ethereum och altcoins.

Dela den här artikelnSource link

Related posts

Tesla “testar likviditet” säljer $ 272 miljoner Bitcoin

Bitcoinguide

Coinbase satsar på Acala på Polkadot

Bitcoinguide

Elon Musk NFT bjuder nu på $ 1,12 miljoner

Bitcoinguide