Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Pris

Harvest lanserar nytt iFarm-valv som gör det möjligt för användare att tjäna samtidigt som de använder symbolen som säkerhet »CryptoNinjas


Harvest Finance, ett kooperativt avkastningsodlingsprotokoll, har meddelat lanseringen av iFarm, ett nytt valv för FARM-insats för att tillåta användare att hålla och placera FARM samtidigt som de säkerställer iFarm.

IFarm-valvet följer samma design som nuvarande valv som gör det möjligt för användare att sätta in FARM och få avgifter från protokollet, men de kommer också att få iFarm som en kupong för sin insatta andel.

Dessa iFarm-kuponger gör att FARM kan förbli låst i valvet och tjäna avgifter medan iFarm kan användas utanför valvet som säkerhet för ett lån eller något annat verktyg.

”Harvest är ett verktyg för folket, och med iFarm kan vi ge ekosystemet ännu mer nytta och användbarhet. Att kunna spela FARM och använda iFarm som säkerhet medan du fortfarande får din del av avgifterna ändrar spelet för mindre användare. De behöver inte oroa sig för att betala enorma gasavgifter, medan de kan dra nytta av kontinuerlig avkastning och en mycket mer flexibel tillgång. ”
– Red, en moderator för Harvest Finance-teamet

Gasavgiften för iFarm-valvet är ungefär hälften av den befintliga FARM-poolen med automatisk insats, vilket ger möjlighet för vardagsanvändare eller nya investerare att delta utan att betala orimliga gasavgifter.

Värdet på iFarm kommer att växa över tiden i enlighet med värdet på avgifterna som tillfallits valvet. Ju fler avgifter som genereras av plattformen (för närvarande $ 12,2 miljoner per månad), desto mer växer valvet och värdet på iFARM.

IFarm-valvet ger nytta till Harvest-ekosystemet och ger användarna lägre gasavgifter, kontinuerligt kassaflöde och möjlighet att ställa säkerhet på GÅRD som annars skulle vara låst i ett enda valv.Source link

Related posts

Kryptoplattform NetCents för att erbjuda användare tillgång till DeFi-protokoll genom Vesto »CryptoNinjas

Bitcoinguide

5 Fintech-märken dominerar Crypto

Bitcoinguide

Ethereums kommande EIP 1559-uppgradering kan orsaka ETH-pris till Skyrocket

Bitcoinguide