Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Harris Poll Data visar 1 av 10 amerikaner kommer att använda stimulanskontroller för att köpa Bitcoin och Ethereum – Economics Bitcoin News


Efter den nyligen publicerade undersökningen av Mizuho Securities som uppskattar ungefär 24 miljarder dollar från 380 miljarder dollar i direktstimuleringskontroller kommer att gå mot bitcoin, släpptes en Harris Poll som uppskattar att cirka 1 av 10 amerikaner har använt stimuluskontroller för att investera i kryptovalutor som bitcoin och ethereum .

Nyligen publicerad Harris-undersökning säger att 7% av de undersökta amerikanerna har för avsikt att spendera stimulans på Bitcoin och Ethereum

För tre dagar sedan rapporterade Bitcoin.com om en enkät som publicerades av det japanska bankföretaget Mizuho Securities. Studien undersökte 235 personer som tjänar mindre än 150 000 dollar per år. Undersökningens svar hade visat att 40 miljarder dollar av de 380 miljarder dollar i direkt stimulans skulle gå mot bitcoin och aktier. 24 miljarder dollar av det totala antalet eller 60% skulle eventuellt rinna till bitcoin (BTC), konstaterade Mizuhos undersökning. Nu har en ny undersökning publicerats av Harris Poll, annars känd som Harris Insights, som hävdar att 1 av 10 amerikanska medborgare har använt sina stimulanskontroller för att investera i kryptovalutor.

Harris Poll Data visar 1 av 10 amerikaner kommer att använda stimulanscheckar för att köpa Bitcoin och Ethereum

Harris Poll amerikanska marknadsundersöknings- och analysföretag är en ansedd opinionsundersökning som skapades 1963. Företaget har övervakat känslor, beteenden och motiv från vuxna i USA i 56 år. Undersökningen som visar att en tiondel av amerikaner som är berättigade till stimulans kommer att köpa bitcoin (BTC) eller ethereum (ETH) registrerades den 12-15 mars 2021. Yahoo Finance deltog också i omröstningen som också är fyra gånger större än Mizuho undersökning som Harris enkät undersökte 1 052 amerikaner i åldrarna 18 och äldre.

Undersökningsresultaten säger:

En ny studie visar att cirka 15% av amerikanerna som fick de två sista stimulanscheckarna investerade en del av eller hela pengarna från dessa checkar, och ungefär hälften av denna grupp investerade specifikt i kryptovalutor som bitcoin och ethereum.

Icke-väsentliga utgifter ökar efter varje stimulanskontroll

Det har skett en uppgång av de som är villiga att investera i kryptovalutor sedan de två sista stimulanskontrollerna. Fler är villiga att slänga pengarna till “experimentell investering” och det sammanfaller med det ökande antalet amerikaner som spenderar stimulans på icke-väsentliga saker, konstaterar Harris Poll-undersökningen. Tre viktiga trender märktes, ökningen av amerikaner som samlar pengar i besparingar för en regnig dag, investerar medel i krypton som BTC och ETH och icke-väsentliga utgiftsvanor som att köpa underhållning och elektronik.

52% av de tillfrågade amerikanerna sa att jämfört med före Covid-19-pandemin har hushållens ekonomi inte förändrats. En av fem deltagare sa att deras ekonomiska situation har förbättrats jämfört med innan pandemin drabbades. 29% beskriver att deras ekonomiska situation har försämrats sedan det första Covid-19-utbrottet. De största utgiftstrenderna inkluderade nödvändigheter som hyra, inteckningar och matvaror (43%), medan 36% satte pengarna åt sidan för besparingar. Totalt 15 procent använde pengarna för att investera i saker som aktier och kryptotillgångar. Investeringar i kryptotillgångar med stimulanspengar stod för 7% av enkätsvaren.

“Det är dock klart att just nu, att komma tillbaka till utgifterna inte är det enda fokus för amerikaner,” beskriver Harris Poll författaren. ”Även om de flesta av dem som förväntar sig att få nästa stimulansbetalning ser sig själva i behov, planerar en stor mångfald att lägga åtminstone en del av pengarna i sitt sparande (40%) eller investera medlen (17%). Av dem som planerar att investera pengar från den nya stimulanskontrollen, planerar 41% att investera i kryptovalutor, betonar Harris Insights undersökning.

Undersökningen säger att det är tydligt att det finns en “liten ökning av viljan att spendera på icke-väsentliga saker och detta har ökat sedan de två första omgångarna av stimulanskontroller. Till exempel spenderade 10% sin första stimulans på icke-väsentliga saker som investering, underhållning och elektronik. Den andra stimulanskontrollen ökade till 13% och den senaste Harris Poll visar att 16% av dem som är berättigade till den tredje omgången av stimulansbetalningar, ”planerar att spendera en del eller hela pengarna på icke-nödvändiga saker.

Vad tycker du om de senaste Harris Poll-siffrorna och 1 av 10 amerikaner som spenderar stimulanskontroller på bitcoin och eterum? Låt oss veta vad du tycker om detta ämne i kommentarfältet nedan.

Taggar i den här berättelsen

3: e stimulans, Bitcoin, BTC, kryptotillgångar, Cryptocurrency, ETH, Ethereum, Harris Insights, Harris Poll, Mizuho survey, stimulus, Stimulus Checks, Stimulus Money, stimulus betalningar, The Harris Poll, tredje stimulus

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons, The Harris Poll

varning: Den här artikeln är endast informativ. Det är inte ett direkt erbjudande eller uppmaning till ett erbjudande om att köpa eller sälja, eller en rekommendation eller godkännande av några produkter, tjänster eller företag. Bitcoin.com tillhandahåller inte investerings-, skatte-, juridiska eller bokföringsråd. Varken företaget eller författaren ansvarar, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användningen av eller beroende av något innehåll, varor eller tjänster som nämns i denna artikel.

Source link

Related posts

Oaktree Capital grundare Howard Marks ändrar sig om Bitcoin när efterfrågan stiger och pris hoppar 10 gånger – Marknader och priser Bitcoin News

Bitcoinguide

USA: s domstol avvisar SEC: s försök att blockera XRP-innehavarnas rörelse att ingripa i krusningsrättegång – Reglering Bitcoin News

Bitcoinguide

Topp tre insatsmynt

Bitcoinguide