Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Pris

Harmony blockchain för att använda Raze Network för att öka sitt integritetsskydd »CryptoNinjas


Harmony, ett skärvningsprotokoll med en pålitlig Ethereum-bro, tillkännagav idag ett partnerskap med Raze Network för att öka integritetsskyddet i Harmony-ekosystemet.

Raze Network är ett lager-2-protokoll som ger betalningsöverskridande över hela kedjan för hela DeFi-stacken i Polkadot-ekosystemet.

Den grundläggande tekniska modulen i Raze Network är en anonyma betalning i andra lager för DeFi-ekosystemet med Zether Framework, först utvecklat av Dan Boneh, professor vid Stanford University, en ledande forskare inom kryptografi, integritet och blockchain-teknik.

Tekniska detaljer

Raze-teamet kommer att använda sin effektiva Σ-Bullets-algoritm, en egenutvecklad algoritm baserad på Σ-Bullets krypteringssäkra mekanism i open source-projektet Zether för att kryptera saldon och transaktioner för användarkonton. Harmony-användare kommer att kunna handla med Harmony privat och utvecklare kan använda Raze-tjänster på Harmony för de appar de bygger.

Vad det betyder för Harmony Community

Raze Network-teknik på Harmony gör att Harmony-communityn kan skapa ett privat konto och dra nytta av den privata betalningskanalen.

Utvecklare och användare kommer att kunna använda Mynta, Överföra, och Lösa in förmåga att prägla privata token från Base Tokens på kontraktet i förhållandet 1: 1 för att anonymisera hela on-chain-processen.

  • Mynta: Myntfunktionen konverterar alla symboler till en anonymiserad version av sig själv.
  • Lösa in: Lösningsfunktionen konverterar den anonymiserade token tillbaka till sin ursprungliga form.
  • Överföra: Överföringsfunktionen är den som möjliggör anonym överföring av token. Det kommer att dölja och skydda både anonymiteten hos både avsändare och mottagare och det belopp som skickas.Source link

Related posts

SIMBA Chain utvidgas till Avalanche blockchain som möjliggör distribution av smarta kontrakt med låg kod »CryptoNinjas

Bitcoinguide

Borsa Italiana ser en kraftig ökning inom detaljhandeln

Bitcoinguide

EmiSwap introducerar gamified NFT-jordbruksmekanik på sitt DEX-protokoll »CryptoNinjas

Bitcoinguide