Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Pris

Hårdvarubaserad SpiderDAO distribuerar framgångsrikt testnät på Discord »CryptoNinjas


SpiderDAO, som tillhandahåller en decentraliserad routerbaserad VPN-tjänst för sina användare genom att använda en dubbel styrningsmodell som sammanför hårdvaru- och mjukvaruverktyg med kedjeelement, meddelade idag att en stor milstolpe i SpiderDAO-projektet är klar.

SpiderDAO Discord testnät möjliggör en tydlig demonstration av olika SpiderDAO-funktioner och funktioner som snart kommer att ingå i SpiderConnect Pro-firmware inklusive:

  • $ SPDR plånbok skapande och administration
  • Skapande och administration av privata och offentliga nycklar
  • Styrning av förslag och folkomröstningar om DAO
  • Omröstningsalternativ

Discord SpiderDAO-testnätet visar en noggrann uppskattning av hur den slutliga DAO-hårdvarufunktionen kommer att se ut och kommer att användas för att samla information och bjuda in konstruktiv kritik från både SiderDAO-utvecklare och samhället i stort.

Testnät

SpiderDAO-testnätet på Discord är det första i en växande lista över tjänster som SpiderDAO-teamet tänker inkludera i sin firmware för Spider VPN Pro Router. SpiderDAO-firmware kommer inom kort att kunna vara värd för ett antal andra tjänster inom samma lättanvända gränssnitt. Alla tjänster och anläggningar drivs av $ SPDR-token som är kärnan i SpiderDAO-ekosystemet.

”Vårt utvecklingsteam är mycket nöjda med att äntligen få tillfälle att visa lite av det hårda arbete som de har varit engagerade i och deras engagemang visar i resultaten. Vi ser fram emot att lansera den nya firmware för Spider Pro Router som innehåller dessa och många andra funktioner. ”
– Anas Sayed, CTO för SpiderDAO

Förutom en $ SPDR-plånbok, DAO-omröstning, folkomröstningar, förslag och kommunikation i nätverket kommer framtida tillägg till firmware att innehålla en dKYC-modul (decentraliserad kännedom om dina kunddata) och en fullt fungerande hårdvaruplånbok med flera valutor.

SpiderDAOs vision är att skapa en bevisbar, öppen källkod, decentraliserad VPN, samt lägga till en integritetslösning i flera lager där användare inte bara är säkrade genom DAO utan deras nätverk är säkrade med Spider dVPN och adblocking. All användardata krypteras via dVPN för att säkerställa att all nätverkstrafik är säker när du lämnar eller går in i nätverket.

Källa:
hjälp.spiderdao.ioSource link

Related posts

Blockchain.com samlar in $ 120 miljoner i strategisk tillväxtrunda ledd av makroinvesterare »CryptoNinjas

Bitcoinguide

Crypto-investeringsplattform Unchained Capital stänger $ 5,5 miljoner finansieringsrunda »CryptoNinjas

Bitcoinguide

Treasury Yields, räntor, $ 1,9 T stimulans – Vad betyder det för BTC?

Bitcoinguide