Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

handlare diskuterar vad som kommer på kort sikt


Priset på Bitcoin överträffade 51.000 dollar efter en veckas stagnation. Näringsidkare blir mer optimistiska när det gäller den korta prisutvecklingen för BTC när den tar fart.

Valar köper Bitcoin

Enligt kedjedata från CryptoQuant fortsätter valar att ackumulera Bitcoin.

På 48 000 dollar indikerar on-chain data att investerare med hög nettovärde köpte BTC och skyddade stödområdet.

TraderKoz, en pseudonym näringsidkare, sa att Bitcoin var över medelområdet så snart det bröt 49 000 dollar. Han sa att Bitcoin närmade sig 52 000 dollar. han sa:

”Initialt stöd hölls och nu är vi tillbaka över mellanområdet. Dags att skicka den till 52 000 killar. ”

bitcoin
Priset på Bitcoin med nyckelnivåer när det var $ 49.000. Källa: TradingView.com

Över 52 000 dollar, baserat på Bitcoins tekniska struktur, är det naturliga målet 56 000 dollar motståndsområde, följt av rekordhöga tid.

En annan näringsidkare känd som Il Capo från Crypto delade en liknande känsla och uppgav att rallyt över $ 50 000 betyder att marknaden visar en hausseartad struktur.

Vad händer sen?

På kort sikt är nyckeln om Bitcoin bryter över $ 56 000 på stark volym och marknadssentiment.

Ett utbrott ovanför det skulle sannolikt skicka BTC till cirka $ 60.000, baserat på tekniska strukturer och Fibonacci-sekvensen.

Med tanke på att Bitcoin tenderar att sjunka under helgen och vända under vardagarna, förväntades övernattningen i stor utsträckning.

Analytiker vid intotheblock fann att $ 47 000 var det starka stödområdet. Eftersom Bitcoin konsoliderades ovanför det och etablerade det som ett tydligt stödområde ökar sannolikheten för en fortsatt Bitcoin-rally. Analytikerna sa:

”IOMAP-indikatorn avslöjar att #Bitcoin nu sitter på den starkaste nivån av stöd. Denna nivå av kedjestöd ligger mellan $ 46,2k och $ 47,7k. Här har mer än 1,66 miljoner adresser tidigare förvärvat ungefär 878 tusen $ BTC. ”

Baserat på denna trend, så länge som Bitcoin ligger över $ 47 000, skulle den hausseartade marknadsstrukturen bibehållas.

Source link

Related posts

Kommer den amerikanska banken State Street att börja handla krypto?

Bitcoinguide

PotCoin migrerar till Nexus – Pressmeddelande Bitcoin News

Bitcoinguide

Orbs introducerar ensidig likviditetsuppfödning för att optimera Defi-avkastningen – Teknik Bitcoin News

Bitcoinguide