Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Pris

Handelsplattform för Cryptomarginal PrimeXBT lägger till avkastningskonton från Covesting »CryptoNinjas


PrimeXBT, en kryptovalutabaserad marginalhandelsplattform, har presenterat en ny avkastningskontotjänst som ska integreras i sin plattform genom ett partnerskap med programvaruutvecklingspartner, Covesting.

Den nya tjänsten Covesting Yield Account på PrimeXBT gör det möjligt för användare att ansluta till flera avkastningsgenererande DeFi-appar. PrimeXBT kommer att lansera Covesting Yield Accounts under Q3 i år; vilket gör det möjligt för användare att generera passiva inkomster med alla inaktiva kryptotillgångar lagrade på deras PrimeXBT-konton.

Fram till den officiella lanseringen har PrimeXBT öppnat en väntelista för dem som vill delta i den här tjänsten så snart den går i drift. De som går med på väntelistan får 1% extra utöver standard APY.

”Våra Covesting Yield Accounts gör allt det hårda arbetet med att leta efter insatsmöjligheter så att du inte behöver. Det betyder att det inte behövs någon teknisk bakgrund i utrymmet och du kan komma igång med så lite som $ 100. Vi vill att den här tjänsten ska vara enkel och flexibel så att du när som helst kan ta ut ditt insatsbelopp med ränta. Det finns ingen låsningstid och medel kan tas ut en gång per dag, vilket innebär att efter uttagsbegäran får du hela beloppet plus upplupen ränta dagen efter. ”
– PrimeXBT-teamet

Förhandsgranskning av Covesting Yield Accounts på PrimeXBT. Inlösen genomförs i slutet av 24-timmars utbetalningsperioden.

PrimeXBT-plattformen kommer att förse användare med en kalkylator för att uppskatta avkastning baserat på löptiden, vald tillgång och det belopp som satsats. Användare kan också ta reda på detaljer om en vald insats, till exempel det historiska diagrammet för APY, aktiekurvan och andra relevanta mått.Source link

Related posts

Är Bitcoin i en farlig bubbla?

Bitcoinguide

Ryssland: Nya regler skärper centralbankens kontroll över betalningar

Bitcoinguide

Slutet på Crypto i Indien? Föreslagen kryptoförbud har stora konsekvenser

Bitcoinguide