Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Pris

Handelskapital förvärvar spansk nätmäklare ActivoTrade


Trade Capital Holdings (TCH), som driver mäklarvarumärken som TRADE.com och ArgoTrade, har förvärvat den spanska nätmäklaren ActivoTrade och utvidgar därmed sina investeringsmärken ytterligare. Finansmagnater har lärt sig uteslutande.

Regulerad av National Securities Market Commission, lokalt känd som Comisión Nacional del Mercado de Valores (CMNV), är ActivoTrade en av de största spanska mäklarplattformarna. Den har hanterat mer än 100 miljarder euro i handelsvolym sedan etableringen för ungefär ett decennium sedan.

Ser fram emot att träffa dig på iFX EXPO Dubai maj 2021 – Få det att hända!

TRADE.com VD Roei Gavish
TRADE.com VD Roei Gavish

I en kommentar till förvärvsavtalet sa Roei Gavish, VD för Trade Capital Holdings: ”Förvärvet av ActivoTrade passar in i TCHs övergripande strategi för att erbjuda professionell och skräddarsydd tillgång till handels- och investeringsarenan för alla handelsprofiler.”

Föreslagna artiklar

Nabil Mattar ansluter sig till Exness som chef för Premier Account Management Operations Gå till artikel >>

Stärka närvaron i hela Europa

Trade.com, som är TCH-gruppens flaggskeppsplattform, är redan reglerat i Storbritannien, Cypern och Sydafrika, och nu har det en Spanien-reglerad enhet förstärkt sin närvaro i Europa. Gruppen redogjorde till och med för att det senaste förvärvet kommer att bidra till att driva det till att bli en ledande mäklare på reglerade marknader.

“Genom att köpa ActivoTrade, ett redan framstående spanskt varumärke, har vi befäst vårt rykte som att erbjuda den bästa övergripande upplevelsen på global skala genom att fokusera på tillgänglig lokal närvaro för våra kunder,” tillade Gavish.

”Detta förvärv kommer att göra det möjligt för vårt stora nätverk av kunder att dra nytta av TCH: s avancerade finansiella expertis och produkter, vilket gör det möjligt för dem att få mer av sin handel och få tillgång till ett större antal handelsverktyg, en dedikerad infrastruktur för kundsupport och ett större urval av handelsprodukter, säger en ActivoTrade-talesman i ett uttalande.

Source link

Related posts

Crypto Exchange Bybit lägger till bankveteran till efterlevnadsteamet

Bitcoinguide

NEM integrerar digitala marknader för anpassad hantering av säkerhetstoken i Symbol blockchain »CryptoNinjas

Bitcoinguide

Tvilling för att ge vårdnaden för den brasilianska investeringsbankens bitcoinfond »CryptoNinjas

Bitcoinguide