Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Grundläggande gå ut genom fönstret, $ 1 Dogecoin inkommande?


24-timmarsprestanda för Dogecoin ser 80% vinster, vilket gör det till den bästa presterande token i topp 100.

Det som började som ett projekt för att peka på en alltför allvarlig bransch har förvandlats till något ganska allvarligt. Baserat på veckans rally, uppmanas till en $ 1 DOGE växa högre. Men med tanke på det oändliga utbudet och det vaga användningsfallet är det till och med möjligt?

Dogecoin kraschar topp 10 igen

En stark Dogecoin-prestation den senaste veckan överträffade långt alla förväntningar på normalitet.

DOGE startade 2021 till 0,005 USD. Även om det gynnades av överraskningen av r / wallstreetbets-rörelsen runt slutet av januari, dödade saker och ting när rörelsen brusade ut.

Månaders sidoåtgärd bröts den här veckan när DOGE pressade igenom $ 0,10 motstånd mot rally så högt som $ 0,30 idag. Baserat på det aktuella priset kommer YTD-vinsterna till en hel del + 4 860%.

Med det bryter Dogecoin tillbaka till de tio bästa mynten och tar åttonde plats med en värdering på 32,4 miljarder dollar.

Mitsubishi Electric är en av världens äldsta och mest kända elektriska tillverkare. Den har ett liknande marknadsvärde som Dogecoin, till 32,6 miljarder dollar.

Dogecoin dagliga diagram

Source: DOGEUSD on TradingView.com

I grund och botten anses Bitcoin vara värdefullt på grund av dess begränsade tillgång på 21 miljoner mynt. Förespråkare använder detta bristargument för att motivera förväntningen att Bitcoin kommer att öka i värde över tiden.

När det gäller Dogecoin är cirkulationsförsörjningen för närvarande knappt 130 miljarder polletter, och det finns i grunden ingen fast leverans. Den nuvarande inflationen är 5,3 miljarder token per år. Med hänsyn till detta är DOGEs prisutveckling motiverad?

När r / wallstreetbets inträffade kommenterade Bilec Markus medskapare av Dogecoin projektets uppgång till stardom och sa att han knappast kan tro att det har tagit av som det har gjort.

Men när det gäller att slå $ 1 sa Markus att det är något han inte kan förstå, än mindre svara. I sin tur ställde han en retorisk fråga genom att säga ”förtjänar Dogecoin det?”

Mer nyligen verkar det som om han är varm för möjligheten. Han sa att kryptomarknader försöker bestämma rättvis värdering, vilket antyder att Dogecoins uppstigning helt enkelt är ett symptom på prisupptäckt.

”Jag tror att marknaden har försökt ta reda på vad det inneboende värdet av all kryptovaluta är under de senaste 12 åren. Det har inte lagt sig på en ännu. ”

Kubanska ryggar DOGE

Mark Cuban, miljardärägaren till Dallas Mavericks, chockade människor tidigare denna månad när han meddelade att hans lag skulle acceptera Dogecoin i betalning för biljetter och merch. Fans svarade genom att köpa mer än $ 122 000 i merch med Dogecoin.

Ännu mer överraskande var Kubans uttalande att han avser att behålla DOGE han tjänar och tillägger “så fortsätt köpa.” Medan analytiker och de som i allmänhet är rotade i verkligheten avfärdar begreppet $ 1 DOGE, Kubansk tror starkt att det kommer att hända.

En $ 1 DOGE skulle rankas högt i listan över konstigaste saker som har hänt i krypto.

Source link

Related posts

Don-Key samlar $ 2,2 miljoner i privat finansiering för plattform för social avkastning

Bitcoinguide

Uniswap UNI går in på topp 10, varför det snart kan testa $ 42

Bitcoinguide

Day Trader Dave Portnoy störd av Bitcoin-pris – Löften om att aldrig köpa BTC igen – Marknader och priser Bitcoin News

Bitcoinguide