Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Sverige

Grayscale lanserar fem nya Altcoin Trust Funds


Dela den här artikeln

Grayscale har lanserat fem nya altcoin-trustfonder från Basic Attention Token, Chainlink, Decentraland, Filecoin och Livepeer för institutionella investerare.

Gråskala pumpar opopulära kryptotillgångar

Gråskala tillåter ackrediterade investerare att utfärda förtroendeaktier med fem nya tokens i BAT, LINK, MANA, FIL, LPT. Aktierna kommer med en inlåsningsperiod och kan inte lösas in, liknande de andra tidigare altcoin-listorna över Zcash, Stellar och mer.

Kapitalförvaltningsföretaget noterade i ett pressmeddelande nyligen att det planerar att lägga till fler altcoinsbaserade investeringsprodukter, där 23 utvalda kryptovalutor listas.

Världens största digitala förvaltare har valt några av de minst populära tokens från listan, som Livepeer med ett börsvärde på mindre än 500 miljoner dollar.

Priset på respektive kryptovaluta hade i genomsnitt ökat med cirka 40%.

Livepeer’s LPT token var den största vinnaren med en 100% uppgång inom timmar efter tillkännagivandet. Andra i LINK-token ökade med 8,23%. MANA med 30,75%, BAT 45,7% och FIL med 32,1%.

Grayscale LLC listar nu 13 kryptovalutafonder, inklusive Bitcoin, och har en total tillgång under förvaltning (AUM) på 42,9 miljarder dollar. Altcoin-portföljen står för cirka 16% av de totala tillgångarna.

Utlämnande: Författaren höll Bitcoin vid tidpunkten för pressen.

Dela den här artikeln

Source link

Related posts

Meebits NFT säljer för sex siffror som Larva Labs-banker $ 80 miljoner

Bitcoinguide

Circle och Poloniex kommer att dela användaridentiteter med IRS

Bitcoinguide

Tokenized Ownership of Beeple Art Trades at a Premium

Bitcoinguide