Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Sverige

Grafen lägger till stöd för Binance Smart Chain


Dela den här artikeln

Grafen expanderar till Binance Smart Chain.

Diagrammet expanderar

Grafen, indexerings- och frågeställningsprotokollet för Web3-ekosystemet, har lagt till stöd för Binance Smart Chain. Binance meddelade flytten via sin blogg tidigare idag.

Den Binance-ägda kedjan är nu integrerad i protokollet, så att utvecklare kan skapa applikationsprogrammeringsgränssnitt. Dessa API: er, kallade underbilder, kan användas för att indexera och fråga data från ett specifikt nätverk. Skaparna av underbilderna tjänar sedan en avgift. Grafens stimuleringsmekanism möjliggörs av dess ursprungliga symbol, GRT.

Det kan vara mycket tidskrävande att söka efter data i kedja och kedja. Genom att fungera som datasökmotor för blockkedjor hjälper The Graph projekt att gå mot interoperabilitet. De bäst rankade underbilderna används av många av Web3: s stapelprojekt, inklusive Uniswap, Aave och Synthetix.

Efter lanseringen med stöd för Ethereum expanderade The Graph nyligen till Polkadot, NEAR, Solana och Celo. Vid den tidpunkten bekräftade teamet att de tittade på att integrera Bitcoin, Cosmos, Avalanche, Binance Smart Chain och Flow. Med Binance Smart Chain redan tillagd kan en av de som är på listan vara nästa.

Utlämnande: I skrivande stund ägde denna författare ETH, Aave och SNX. De hade också exponering för UNI i ett kryptovalutaindex.

Dela den här artikelnSource link

Related posts

Allt du behöver veta om kryptovalutans nästa stora sak: decentraliserad ekonomi

Bitcoinguide

Cardano Liquidity Mining öppnas i Binance Smart Chain

Bitcoinguide

Bitcoin till $ 50 000 “Ohållbart”, säger JP Morgan

Bitcoinguide