Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Göra cent av Blockchain Fundraising News – Finance Bitcoin News


Från kryptohandel till defi lockar de mest spännande områdena inom blockchain fintech-utveckling och innovation allvarliga investeringar från alla branschhörn. För att införa fler verktyg och kompletterande tjänster till ekosystemet försöker mottagarna av dessa kapitaltilldelningar främja ett större antagande genom att ta bort många befintliga hinder för deltagande och anta en mer massmarknadsstrategi.

Projekt med fokus på användbarhet och användarupplevelse leder avgiften

Mellan Atanis allt-i-ett-handelsinfrastruktur, Ensos delningsplattform för decentraliserad finans (defi), Don-Keys socialavkastningsinitiativ, MakiSwaps AMM för yrkesverksamma, Sheeshas Defi-fond, The Defiant Defi-driven informationsplattform och Consensys ‘ stora kontanthögar, titta närmare på de imponerande insamlingssiffrorna som fortsätter att multipliceras när investerarnas efterfrågan ökar.

Defi-portföljer anländer precis i tid

Eftersom defis totala värdelåsta (TVL) siffror fortsätter sin uppåtgående marsch efter att ha klättrat över $ 50 miljarder dollar, försöker flera kläder hjälpa till att överbrygga tillgänglighetsproblemet och hindrar mer omfattande deltagande. Bland dem är Sheesha Finance, en UAE-baserad organisation som just har avslutat en kapitalanskaffning på 9,44 miljoner dollar genom sin unika likviditetsgenereringshändelse (LGE).

Sheesha Finance-bidragsgivare kommer att få Liquidity Provision (LP) -token, som kan satsas för de inhemska Sheeshatoken och ge tillgång till värdefulla Defi-projekt utan att kräva direktinvesteringar, ungefär som en fond. Följaktligen kommer investerare som spelar sina LP-tokens automatiskt berättigade till poolbelöningar och utmärkelser i form av Sheesha-tokens samtidigt som Defi-portföljrisken minskas och samtidigt maximerar dess potential.

Allt-i-ett-kryptohandelsekosystemet avslutar ytterligare en omgång

När det gäller att lösa kryptoekosystemets fragmenterade strategi för tjänster har Atani stått för sin omfattande strategi för handel och relaterade aktiviteter. Atani försöker bygga en mer modern, användarvänlig kryptovalutahandelsplattform som är symbolisk för de allomfattande tjänster som erbjuds av online-mäklare på traditionella finansmarknader.

Genom integrationer med mer än 20 utbyten via API-nycklar i sin kostnadsfria icke-depåbaserade stationära plattform, inbäddade skatterapporteringsfunktioner och verktyg som portföljaggregering, avancerade ordertyper och prisvarningar, försöker Atani tillhandahålla den kompletta sviten av finansiella tjänster för krypto handlare. Den senaste insamlingen kommer att användas för att utveckla premiumfunktioner som API-handel som fungerar även när en stationär plattform är offline.

Defi Traders går med i styrkor

Med tanke på de defi-möjligheter som ständigt utvecklas, särskilt för likviditetspooling och avkastningsodling, har Enso planerat att förenkla ekosystemet för större tillgänglighet för näringsidkare. Organisationen bygger en destination för näringsidkare att skapa och hitta strategier utan tillstånd, skapa ett kapabelt kapitalförvaltningsekosystem. Efter att ha samlat 5 miljoner dollar från investerare kommer Enso att fördela dessa medel till plattforms- och samhällsutveckling, med planer på att lansera nätet under andra kvartalet.

Detta mer sociala tillvägagångssätt för att navigera i defi-miljön hjälper skapare och anhängare att få tillgång till alla slags lönsamma Defi-aktiviteter i ett mer förenklat format. Näringsidkare kan antingen investera direkt i strategier eller utnyttja strategi skaparens symbol. Dessutom kan handlare bygga metastrategier, som effektivt kombinerar flera strategier på ett diversifierat sätt.

Avkastningsodling blir mer sällskaplig

När det försöker replikera Etoros framgång på finansmarknaderna och kryptovalutahandel, utvecklar Don-Key sin egen sociala strategi för att ge jordbruk. Efter sin framgångsrika insamling, där företaget lockade 2,2 miljoner dollar från ett konsortium av investerare, avser Don-Key att bryta ner barriärer för avkastningsbönder som söker kapital och likviditetsleverantörer på jakt efter möjligheter.

Huvudproblemet som organisationen försöker ta itu med är den nuvarande graden av stratifiering som följer med jordbruket. Detta tillvägagångssätt för handel med kopior kommer att avsevärt minska inträdeshindren mellan riskerna, de höga kapitalkraven och den medföljande kompetens som behövs för att manövrera inom detta knepiga område. Dessutom avser den att bjuda in mer deltagande från likviditetsleverantörer med betydligt mindre kapital samtidigt som bönderna får chansen att förstora avkastningen.

DEX tar ledningen när det gäller att berika den professionella handelsupplevelsen

Bland de vanliga klagomålen centrerade om blockchain-handelns ekosystem är den höga graden av fragmentering och frånvaron av mer sofistikerade verktyg som yrkesverksamma är vana vid att använda högst upp på listan. För att ta itu med den senare halvan av ekvationen utökar Huobi Eco Chains största decentraliserade börs (DEX), Makiswap, sin funktionssats för att tillgodose professionella behov som analys, avancerade ordertyper och mer sofistikerad kartläggning.

Efter att ha avslutat en finansieringsrunda på 1,4 miljoner dollar från en grupp investerare, avser Makiswap att ge mer funktionsrika funktioner till sitt redan populära ekosystem. Det eftersträvar också ett större engagemang för avkastningsodling genom att stimulera till större adoption bland dess stora användarsamhälle i den asiatiska Stillahavsområdet.

Defi data och informationsinsamlingsinsatser Expand

Precis som Bloomberg blev den framstående dataleverantören för den traditionella finansiella tjänstebranschen, är The Defiant mycket upptagna som den nödvändiga defi-informationsresursen. Det som började som ett nyhetsbrev i branschen 2019 har snabbt snubblat in i ett defi multimedia-kraftverk som är benägen att leverera kvalitativ, ansedd, objektiv, oberoende rapportering för låntagare, långivare, handlare, likviditetsleverantörer och avkastningsjordbrukare.

Den pre-seed-rundan på 1,4 miljoner dollar som samlats in från en grupp investerare kommer att säkerställa att The Defiant kan bygga en omfattande informationsportal som ger pålitliga data, analyser och forskning till defi-deltagare. Medel kommer att användas för att konstruera en tillgänglig dataplattform och en web3-infödd media med fokus på kvalitetsinnehåll. Tillsammans kommer dessa ansträngningar att hjälpa nykomlingar att få värdefullt perspektiv på ekosystemet medan erfarna yrkesverksamma tillämpar sin expertnivåinformation och analys.

Finansiella jättar växer sin exponering för Blockchains utsikter

När större institutionell antagande av blockchain tar tag, ser mer traditionella finansiella företag skrifterna på väggen och noterar. Stora namn inklusive JP Morgan, UBS och Mastercard röstar med fötterna efter en investering på 65 miljoner dollar i Consensys, ett blockchain-infrastrukturutvecklingsföretag.

Consensys, som drivs av Ethereum grundare Joseph Lubin, arbetar med att bygga kryptovalutans finansiella infrastruktur genom sin programvaruutvecklingsarm. Nu, med defi-protokoll som rankas bland Ethereums hetaste applikationer, främjar Consensys en snabb sammanslagning av decentraliserad ekonomi med Web3-applikationer i ett företagsklassformat. Sammantaget passar den här aktiviteten perfekt med det övergripande uppdraget att påskynda blockchain-antagandet av konsumenter och företag.

Tror du att alla dessa pengar som hälls i kryptohandel kommer att locka allmänheten? Låt oss veta i kommentarfältet nedan.

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

varning: Den här artikeln är endast informativ. Det är inte ett direkt erbjudande eller uppmaning till ett erbjudande om att köpa eller sälja, eller en rekommendation eller godkännande av några produkter, tjänster eller företag. Bitcoin.com tillhandahåller inte investerings-, skatte-, juridiska eller bokföringsråd. Varken företaget eller författaren ansvarar, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användning av eller beroende av innehåll, varor eller tjänster som nämns i denna artikel.

Source link

Related posts

BlackRock trading Bitcoin hur mycket BTC innehas av institutioner?

Bitcoinguide

Gråskala lägger till 174 000 LTC till sina Litecoin-innehav – Priset på Altcoin svarar inte – Altcoins Bitcoin News

Bitcoinguide

ODDZ Listing på AscendEX – Pressmeddelande Bitcoin News

Bitcoinguide