Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Goldman Sachs erbjuder ‘Full Spectrum’ av Bitcoin-investeringar – Marknader och priser Bitcoin News


Goldman Sachs har avslöjat att de kommer att erbjuda bitcoininvesteringar till sina välfärdshanteringskunder. Investeringsbanken planerar enligt uppgift att erbjuda ett “fullspektrum” av bitcoininvesteringar, “oavsett om det är genom den fysiska bitcoin, derivat eller traditionella investeringsmedel.”

Goldman Sachs ska börja erbjuda Bitcoin-investeringar till rika kunder

Goldman Sachs är den andra stora banken som säger att den kommer att erbjuda sina rika kunder tillgång till bitcoininvesteringar. CNBC rapporterade på onsdagen att banken är nära att erbjuda sina första investeringsfordon för bitcoin till kunder i sin privata kapitalförvaltningsgrupp.

Mary Rich, som nyligen utsågs till global chef för digitala tillgångar för Goldmans privata kapitalförvaltningsavdelning, förklarade att banken syftar till att börja erbjuda bitcoininvesteringar under andra kvartalet. Hon sa i en intervju förra veckan: “Vi arbetar nära team över hela företaget för att utforska sätt att erbjuda tankeväckande och lämplig tillgång till ekosystemet för privata förmögenhetskunder, och det är något vi förväntar oss att erbjuda på kort sikt.”

Rich avslöjade att Goldman Sachs i slutändan vill erbjuda ett “fullspektrum” av investeringar i bitcoin, “oavsett om det är genom den fysiska bitcoin, derivat eller traditionella investeringsmedel”, förmedlade publikationen. Hon citerades med att säga:

Det finns en kontingent av kunder som ser på den här tillgången som en säkring mot inflation, och makrobakgrunden under det senaste året har verkligen spelat in i det … Det finns också en stor kontingent av kunder som känner att vi sitter i början av ett nytt Internet på vissa sätt och letar efter sätt att delta i detta utrymme.

Tidigare denna månad avslöjade Morgan Stanley att de kommer att börja erbjuda sina förmögenhetshanteringskunder tillgång till tre bitcoinfonder och bli den första stora banken som gör det. Förutom Goldman Sachs och Morgan Stanley har andra stora banker ännu inte gjort bitcoin tillgänglig för rika kunder. Goldmans privata kapitalförvaltningsverksamhet riktar sig mest till individer, familjer och kapital med minst 25 miljoner dollar i investerbara tillgångar.

Enligt Rich kan Goldman Sachs erbjuda sina kunder tillgång till bitcoin-investeringsfonder, liknande Morgan Stanley är inställd på att göra. Dessutom sa hon att företaget också vill erbjuda kunderna andra sätt att investera som är “mer besläktade med den underliggande tillgångsslag som handlas 24-7 globalt.” Den globala chefen för digitala tillgångar noterade att vissa kryptovalutainvesteringsfonder bara kan säljas eller köpas en gång per kvartal. Hon avslutade:

Vi är fortfarande i de mycket framväxande stadierna av detta ekosystem; ingen vet exakt hur det kommer att utvecklas eller vilken form det kommer att vara … Men jag tror att det är ganska säkert att förvänta sig att det kommer att vara en del av vår framtid.

Goldman Sachs tog tillbaka sin bitcoin-handelsdisk tidigt denna månad och sa att den ser hög institutionell efterfrågan på BTC.

Vad tycker du om att Goldman Sachs erbjuder bitcoininvesteringar till rika kunder? Låt oss veta i kommentarfältet nedan.

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

varning: Den här artikeln är endast informativ. Det är inte ett direkt erbjudande eller uppmaning till ett erbjudande om att köpa eller sälja, eller en rekommendation eller godkännande av några produkter, tjänster eller företag. Bitcoin.com tillhandahåller inte investerings-, skatte-, juridiska eller bokföringsråd. Varken företaget eller författaren ansvarar, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användning av eller beroende av något innehåll, varor eller tjänster som nämns i denna artikel.

Source link

Related posts

Den indiska regeringen kräver nu att företag ska avslöja innehav av kryptovaluta – Reglering av Bitcoin News

Bitcoinguide

Decentraliserade företag är den nya normen och det är DAO-revolutionen som gör det möjligt

Bitcoinguide

a16z investerar Mark Cuban 23 miljoner dollar i NFT-plattformen OpenSea

Bitcoinguide