Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Glöm blixt, Litecoin är på väg att slå två gånger mot Bitcoin


Litecoin rensas för start efter en brutal nedåtgående trend mot Bitcoin och dollarn. Kan kryptovaluta som kallas digitalt silver vara nästa altcoin som dyker upp som Ethereum, Dogecoin och resten av förpackningen?

Här är en närmare titt på de tekniska signalerna som tyder på en förändring av tidvattnet är här – en vändning som kan leda till att belysning i LTCBTC-handelsparet slår för andra gången.

Den långvariga avvikelsen mellan digitalt silver och guld

Den digitala guldberättelsen har drivit mycket av Bitcoins tillväxt under de senaste två åren. Att vara den “snabbaste hästen i loppet mot inflationen” och ett sätt för företag att skydda kassareserver har fört kryptomarknaden till mainstream.

Relaterad läsning | Nu eller aldrig: Litecoin faller till botten av de tio bästa kryptotillgångarna

Efter Bitcoin gick Ethereum på lång sikt som fortfarande pågår idag, och andra altcoins som Dogecoin har varit tal om ekonomi. Ändå låg Litecoin efter.

Den en gång topp tio titan av en kryptovaluta har sedan fallit helt ur listan och har lite att komma ikapp. Den tiden kan dock vara nu, eftersom fart på de högsta tidsramarna mot Bitcoin har börjat dyka upp för Litecoin.

litecoin bitcoin

Momentum is turning up after more than 666 days of Litecoin holder hell | Source: LTCBTC on TradingView.com

Litecoin redo att slå tillbaka mot Bitcoin som blixt

Litecoin har nu tillbringat helvetes 666 dagar i en nedåtgående trend mot BTC, vilket låter digitalt guld stjäla hela showen i flera år. Men precis som det verkliga förhållandet mellan fysiskt guld och silver, efter att guld gör en körning, förbättras silverförhållandet de följande månaderna till åren.

Detsamma händer nu med Litecoin, nu när en altcoin-säsong är tillbaka över krypto, och lägre likviditetsmynt börjar riva upp hela kapitalet.

Relaterad läsning | Litecoin på gränsen till Monster Move

Det tar mindre kapital att flytta priset på dessa mynt ytterligare, och efter en sådan lång sträcka av negativa känslor i Litecoin medan Bitcoin suger upp all positivitet kan det resultera i ett särskilt kraftfullt drag.

Alla samma perfekta stormförhållanden är tillbaka sedan den senaste tidvattnet förändrades. LMACD visar på månatliga tidsramar, vilket tyder på att fart är i tjurarnas favör.

Nedåtgående trend varade ungefär lika mycket tid, och det stora steget upp kom efter att ha brutit över mitten av Bollinger Band – något som tydligt händer igen enligt diagrammet ovan.

Med Bitcoin-dykning och Litecoin och andra altcoins som får sin dag i rampljuset nu, finns det en chans att det massiva steget bara har börjat. Uppmätta dragmål pekar på så mycket som en 240% rörelse mot Bitcoin. Kommer LTC att slå BTC för andra gången?

Featured image from Pixabay, Charts from TradingView.comSource link

Related posts

Studien finner att sydkoreaner åldras 20-39 år, investerar huvudsakligen upp till $ 100 i kryptovalutor – Emerging Markets Bitcoin News

Bitcoinguide

Bitcoin stänger historiens bästa kvartal, men en björnig signal

Bitcoinguide

Ternoa (CAPS), överför dina minnen och privata data tack vare Blockchain – Sponsrade Bitcoin News

Bitcoinguide