Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Giving More Bang for the Buck – Pressmeddelande Bitcoin News


PRESSMEDDELANDE. Den drivande efterfrågan på NFT ser inte ut som att sakta ner när som helst och Indiens Antier Solutions är alla beredda att rida tidvattnet. Som en av de tidigaste aktörerna i verksamheten, är blockchain-utvecklingsföretag har markerat en imponerande bedrift på kort tid. Med en omfattande portfölj av NFT-utvecklingslösningar stöder företaget nystartade företag och företag för att lansera sina tokens, plånböcker och börser över hela världen.

”Icke-fungibla tokens – populärt kallat NFT: er – har utlöst en ny våg av innovation. De representerar en ny tid av härkomst och skapande av välstånd. Vårt omfattande NFT-utvecklingslösningar syftar till att ge företag och privatpersoner möjlighet att rida denna våg och dra nytta av NFT-möjligheten. ”, sa Vikram R. Singh – VD för Antier Solutions.

För Antier, icke fungibel tokenutveckling är ett tillfälle att tjäna den mycket underskattade industrin av samlarobjekt och digital konst som främst leds av konstnärer. Bortsett från det utmärker företaget sig i att skapa icke fungibla tokens för fysiska eller digitala tillgångar av något slag. Med tanke på sådan skicklighet med tillgångstokeniseringstjänster har företaget gett många företag möjlighet att lansera sina tokens och förstärka avkastningen på investeringar.

”Våra erfarna blockchain-ingenjörer och ämneexperter arbetar tillsammans för att leverera uppdragsdrivna lösningar till våra kunder. Vi utnyttjar blockchain som Ethereum och Binance Smart för att skapa icke fungibelt token som kan listas och handlas sömlöst på NFT-marknadsplatser. ”, säger Parvinder Singh – CTO för Antier Solutions.

Förutom icke-fungibel tokenutveckling innebär Antiers COE icke fungibel utbytesutveckling. Företaget är känt för att utveckla och leverera högpresterande NFT-utbytesplattformar förstärkta med högkvalitativ säkerhet, kraftfull handelsmotor, självförklarande gränssnitt och skalbarhet för att möjliggöra en säker och smidig handelsupplevelse.

Med fokus på att skapa ett väl avrundat NFT-ekosystem erbjuder företaget också ej fungibel plånbok utveckling tjänster.

Kärnan i varje NFT-plånbok som vi utvecklar är säkerhet av institutionell kvalitet och användarvänlighet. Dessutom möjliggör våra plånböcker säker lagring och överföring av ett spektrum av icke-fungibla tokens. ”, Säger Parvinder Singh.

Antier Solutions – med dess omfattande NFT-utvecklingslösningar – gör det möjligt för företag och privatpersoner att utnyttja NFT-marknaden för flera miljoner dollar och anamma kapitalomvandling.

Om Antier Solutions

Antier Solutions har sitt huvudkontor i Mohali, Indien – med tre globala enheter i USA, Storbritannien och Dubai – ett fullservice-blockchain-konsultföretag med djup och bred erfarenhet av rådgivning, utveckling och marknadsföring av dApps av företagsklass. Med en närvaro på 3 kontinenter har Antier Solutions tillhandahållit tjänster för utveckling av kryptovalutautbyte, utveckling av plånbok för kryptovaluta kryptovänliga banklösningar, tillgångstokenisering, innovativt DeFi-protokoll och anpassade blockchain-utvecklingstjänster. Som ett erkännande av Antiers blockchain-expertis listades Antier bland de 25 bästa Smart utveckling av kontrakt företag i världen nyligen av GoodFirms och Clutch.

Mediekontakter:

Antier-lösningar: +91 98550 78699 (Indien), +1 (315) 825 4466 (USA)

E-post: info@antiersolutions.com

Hemsida: https://www.antiersolutions.com/

Telegram: https://t.me/antiersupport

Facebook: https://www.facebook.com/antiersolutions

Linkedin: https://www.linkedin.com/company/antiersolutions/


Detta är ett pressmeddelande. Läsare bör göra sin egen aktsamhet innan de vidtar några åtgärder relaterade till det marknadsförda företaget eller någon av dess dotterbolag eller tjänster. Bitcoin.com ansvarar inte, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användning av eller beroende av innehåll, varor eller tjänster som nämns i pressmeddelandet.

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Source link

Related posts

Crypto Roundup: 8 mars 2021

Bitcoinguide

Möt projekt som låser upp illikvida marknader

Bitcoinguide

Bitcoin Revisits Key Support, här är vad som kan utlösa kraftig ökning

Bitcoinguide