Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

George Ball säger att Crypto är effektiv säkring mot valutabortfall när USA passerar 1,9 biljoner stimulansräkning – Reglering Bitcoin News


Ordföranden för värdepappersföretaget Sanders Morris Harris, George Ball, säger att kryptovalutor är en effektiv säkring mot valutadebat. Dessutom säger han att kryptovalutor är attraktiva som en liten del av portföljerna.

George Ball förespråkar för krypto som säkring mot valutasänkning

George Ball pratade om bitcoin och andra kryptovalutor i en intervju med Yahoo Finance förra veckan. Han beskrev två huvudorsaker till att kryptovalutor nu är idealiska mål för investeringar av rika individer och institutionella investerare.

Ball är för närvarande styrelseordförande för värdepappersföretaget Sanders Morris Harris, en vederbörligen registrerad mäklarhandlare och RIA-företag grundat 1987. Dess moderbolag, Tectonic Financial, har cirka 4 miljarder dollar i kundtillgångar under förvaltning. Han var tidigare VD för Bache & Co. (senare Prudential Securities), som köptes av Prudential Insurance Company of America där han tjänstgjorde som medlem av Executive Office.

Han hävdade att kryptovalutor kommer att vara en effektiv säkring mot förnedring av fiatvaluta och säger:

På längre sikt, om inflationen är tillbaka, om vi börjar sänka valutan dåligt, har kryptovalutorna mycket lockelse.

Hans kommentarer kom när Washington röstade om stimulanspaketet på 1,9 biljoner dollar som gick över helgen. Ett antal analytiker, inklusive de hos JPMorgan, har varnat för valutaförseningsrisk från att ett så stort stimulanspaket passerar.

Ball tror att kryptovalutor är “attraktiva” som en “liten del” av alla portföljer. Sanders Morris Harris ordförande citerades:

Med kryptovalutorna tror jag att det finns ett grundläggande hydra-skift som gör dem attraktiva som en del, en liten del av nästan vilken portfölj som helst.

Dessutom tror han att ökningen av detaljhandelshandlare som spekulerar i aktier kan pressa kryptopriserna högre och förväntar sig att de kommer att flytta till kryptovalutor om de börjar möta förluster på aktiemarknaden. “Om investerarna tappar pengar i vanliga aktier, men ändå vill spekulera, kommer kryptovalutorna jag tror vara det logiska och troliga nästa fokus för deras kombinerade, individuellt små men kombinerade mycket stora dollar”, menade han.

Ball hade varit bitcoin-skeptiker fram till i augusti förra året när han berättade för investerare att det var dags att köpa bitcoin. ”Jag har aldrig sagt detta förut och jag har alltid varit en blockchain-, kryptovaluta- och bitcoin-motståndare. Men om du tittar nu kan regeringen inte stimulera marknader för alltid, likviditetsflödet kommer att ta slut, ”förklarade verkställande direktören.

Håller du med George Ball? Låt oss veta i kommentarfältet nedan.

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

varning: Den här artikeln är endast informativ. Det är inte ett direkt erbjudande eller uppmaning till ett erbjudande om att köpa eller sälja, eller en rekommendation eller godkännande av några produkter, tjänster eller företag. Bitcoin.com tillhandahåller inte investerings-, skatte-, juridiska eller bokföringsråd. Varken företaget eller författaren ansvarar, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användning av eller beroende av innehåll, varor eller tjänster som nämns i denna artikel.

Source link

Related posts

Bitcoin-överlämning till rika plånböcker på väg när prisfallet går: analytiker

Bitcoinguide

Holländsk politisk kandidat sätter upp ‘Bitcoin Is the Future’ -skyltarna med laserögon – Utvalda Bitcoin-nyheter

Bitcoinguide

Bitcoin återvinner 100 SMA, det här är varför BTC kan återuppta upptrenden

Bitcoinguide