Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Pris

Gemini ger kryptotransaktioner till marknaden för sportsamlar med Goldin Auctions »CryptoNinjas


Goldin Auctions, en marknadsplats för samlarobjekt och handelskort, och Gemini, en populär kryptovalutabörs och depåbevis, meddelade idag en ny integration som gör det möjligt för användare att köpa och sälja sällsynta handelskort och andra samlarobjekt med bitcoin (BTC) och eter (ETH).

”Vi är oerhört glada över vårt partnerskap med Gemini eftersom vi ser en betydande överlappning mellan kryptosamhället och hobbyen. Detta gäller särskilt för nya samlare som ser samlarobjekt som en viktig del av sin portfölj, säger Ross Hoffman, VD för Goldin Auctions. ”Du ser också denna sammanslagning av sport och krypto i NFT-världen, där innovativa spelare och ligor gör riktigt intressanta saker. Vi ser stora möjligheter i framtiden, bland annat att kombinera fysiska memorabilia med digitala tillgångar på kreativa sätt. ”

Genom integrationen med Gemini kan köpare och avsändare på Goldin Auction acceptera kryptobetalningar i BTC och ETH.

”Vi är glada att samarbeta med Goldin Auctions och hjälpa dem att underlätta kryptobetalningar för samlare och säljare på deras plattform. Att acceptera krypto ger Goldins kunder större flexibilitet och möjligheter att köpa och sälja memorabilia, säger Tyler Winklevoss, VD för Gemini.

Den här nyheten följer en nyligen genomförd investering på 40 miljoner dollar som Goldin Auctions samlat in från The Chernin Group (TCG) och flera andra framstående individer och företag, inklusive Dwyane Wade, Timothy “Timbaland” Mosley, Mark Cuban, Kevin Durant och Rich Kleiman från Thirty Five Ventures, Mark Wahlberg och många fler.

Goldin Auctions är för närvarande värd för 2021 års premiumauktion med mer än 2400 sällsynta och värdefulla föremål, inklusive värdefulla rookie-kort av Kobe Bryant, Tom Brady, Jackie Robinson, Michael Jordan och många fler. I slutet av den senaste månadsauktionen har företaget överträffat hela sitt 2020-år i försäljning – 100 miljoner dollar – bara tre månader in i året. Goldin har övervakat mer än 1 miljard dollar i försäljning.Source link

Related posts

XinFins XDC blir den ledande symbolen på Corda tack vare DASL-kryptobron »CryptoNinjas

Bitcoinguide

Lär dig mer om Bitcoin så att du intelligent kan investera i kryptovaluta

Bitcoinguide

Blockpass ger KYC-lösning till DeFi manager-appen Vortex »CryptoNinjas

Bitcoinguide