Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Gate.io Startup ger oöverträffad 45 900% avkastning


Alla tycker att eftersom Bitcoin är så högt per mynt så finns det inte mycket möjligheter kvar på kryptovalutamarknaden. Men det finns massor av data för att stödja annars.

Ta till exempel Gate.io startprojekt. Den mest betydande tillväxten är sällsynta 45 900% sedan lanseringen, men nästan varje projekt har statistik värt att skryta med. Här är en närmare titt på den höga avkastningen och hur kryptoinvesterare kan få mest möjliga avkastning genom att utnyttja plattformens GT-token.

Gate.io startprojekt når milstolpe 45 900% avkastning

Skönheten i blockchain-tekniken är att data aldrig ligger. Prestanda för alla projekt är transparent för alla att se. Med hjälp av sådan information kan investerare och handlare maximera avkastningen på sitt kapital genom att förbättra de totala sannolikheterna.

Senaste nyheterna om att ett enskilt Gate.io Startup-projekt hade nått otroliga 45.900% hade branschen surrande. Alla ögon var då riktade mot plattformens inkubatorprogram för att titta på vilket stort projekt som skulle lanseras nästa.

Hög avkastningsstatistik över hela linjen On Gate.io

Plattformens framgång går utöver detta speciella månskottmynt för en konsekvent hög avkastning över hela linjen. Faktum är att CryptoRank, io rankar Gate.ios IEO-program näst efter Binance i det totala genomsnittliga avkastningen bland centraliserade börser.

Och medan Gate.io Startups TotemFi (TOTM) -vinster är representativa för verklig runaway-framgång med mer än 40 000% avkastning sedan lanseringen, varierar andra toppprojekt från cirka 100% till flera med mer än 1000% total ROI.

Mycket få plattformar finns globalt som kan skryta med mer än en handfull 100 gånger projekt. Men som ett utbyte på de tio bästa plattformarna efter rangordning per CoinMarketCap (för närvarande rankad åttonde) är det ingen överraskning att det finns innovation inom Gate.ios Startup-inkubatorprogram.

Stigande startprojekt, stark efterfrågan driver GT till $ 4 per token

Startups med högt värde och stor framgång har en synergistisk effekt på GT-token. Efterfrågan på GT-token för att delta i dessa historiska inledande utbyteserbjudanden (IEO) har skickat priserna i höjning så sent.

Bara 2021 har priserna gått brusande mer än 700% till mer än $ 4 per GT-token. Attraktionen om en så hög avkastning och nyheterna om nästan 50 000% avkastning har hela kryptovärlden på jakt efter vad som är nästa.

En del av prishöjningen i GT-token beror på de unika tokenomics relaterade till Gate.ios startprogram och GateChain GT är den ursprungliga token till GateChain-mainnet. Användare på hög VIP-nivå kan få tillgång till mer köpkraft inom initiala erbjudande projekt. Att hålla en viss mängd GT-tokens möjliggör åtkomst till dessa högre nivåer, vilket är det som driver FOMO för närvarande.

För att lära dig mer om Gate.ios startprogram eller GT-token, besök företagets officiella webbplats.Source link

Related posts

Uniswaps UNI sätter ny ATH till 45 USD, varför det kan öka vinsterna

Bitcoinguide

Bitcoin Cash planerad för 15 maj – Uppgradering för att ge förbättringar för användare och handlare – Teknik Bitcoin News

Bitcoinguide

VeChain håller sin mark mot björnarna, kan den nå $ 1?

Bitcoinguide