Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Gate.io firar 8-årsjubileum – en ny tid för krypto-tillgångshandel – Sponsrade Bitcoin-nyheter


Ledande kryptovalutautbyte Gate.io grundades redan 2013 och firar nu sitt åttonde år. Detta är en imponerande milstolpe i det ständigt föränderliga kryptolandskapet, men företaget vilar inte på sina lagrar. Gate.io fortsätter att ta initiativ till innovation och erbjuda många nya tjänster för handlare av digitala tillgångar och DeFi-startups.

En veteran Crypto Exchange du kan lita på

I en värld där så många nya tjänster dyker upp varje dag är Gate.io med 8 års drift ett stort tecken på hållbarhet och engagemang. Medan andra plattformar kollapsade eller bara försvann över natten, stod Gate.io så länge och fokuserade alltid på att erbjuda en säker, säker och pålitlig tjänst till sina användare. Detta har gett det en lojal fanbas som fastnat med den genom åren, och respekten för att kunna kalla sig veteraner i fältet.

Gate.io, som en av världens långvariga handelsplattformar med den största transaktionsvolymen, förstår djupt vikten av blockchain tillgångssäkerhet och sätter alltid användares tillgångssäkerhet i första hand. Genom både centralisering och decentralisering har Gate.io lanserat en mängd olika säkra fondlagringslösningar. Det garanterar inte bara bekvämligheten med transaktioner utan garanterar också säker lagring av medel.

Användare som är bekanta med Gate.io vet att säkerhet är förkroppsligad i alla aspekter av plattformen: GateChain säkert DeFi-ekosystem, säker plånbok för fingeravtryck för hårdvaruplånbok S1, säkerhetsgranskning av kontrakt och den mest innovativa säkra smarta offentliga kedjan och så vidare. Principen om “säkerhet kommer alltid först” har grundligt integrerats i Gate.ios affärsfilosofi. Även Gates kryptopedia skickar alltid ut meddelandet att användare alltid ska använda säkerhetsutrustning för att skydda sina digitala tillgångar.

I CoinGeckos Trust Score 2.0-poängsystemlista rankas Gate.io bland de fem bästa i världen, med ett förtroendepoäng på 10 poäng, vilket är ett av endast 8 utbyten som har fått en perfekt poäng på 10 av nästan 400 utbyten i världen. Vidare inrättade Gate.io i maj 2020 ett säkerhetssystem för att tillhandahålla 100% säkerhet för varje användare för att säkerställa användarnas tillgångar – vilket i grunden eliminerar körningar och insolvens.

En bra plattform för Crypto- och DeFi-startups

Kryptovalutamarknaden har förändrats mycket sedan 2013 och Gate.io var tvungen att erbjuda nya tjänster för att hålla jämna steg med kundernas krav och andra utmaningar. Ett bra exempel på detta är framgången för företagets plattform för att starta nya kryptoprojekt. Gate Startup hjälpte med lanseringarna av några fantastiska DeFi-projekt som DAO, HAPI, WOO, KAI, och det är första lanseringsprojektets avkastningshastighet rankas som tredje i världen enligt statistik från CryptoRank.

Gate.io Startup syftar till att hjälpa utvecklingen av blockchain-industrin och teknisk innovation. Faktum är att sedan 2020 har Gate-handelsplattformen också uppgraderat sin Startup-plattform och gjort strängare revisioner och standarder för val av projekt och investerare. Gate Startup erbjuder mer än bara insamling av högkvalitativa projekt runt om i världen, men lägger också till mer flexibla och diversifierade tjänster.

Startup-plattformen fortsätter att lansera högkvalitativa projekt och rabatterade inköp av BTC och ETH, vilket tillför ny vitalitet till IEO-metoden. Gate får gradvis verifiering och erkännande från marknaden och användare. Å andra sidan har Gate också gett tillräckligt med marknadsintresse och fokus för de högkvalitativa projekten på Startup-plattformen, kompletterat med medel och drivkrafter i samhället och bildar gradvis en god och positiv marknadscykel.

Samtidigt som Gate.io Startup lockar fler högkvalitativa projekt till plattformen, ökar också inträdeshindren och skapade flera skydd för investeringsanvändare.

För att säkerställa Startups rykte tillkännagav Gate.io en oöverträffad regel: om projektet bryts inom ett år kommer plattformen att lösa in användarens valuta till 65% av emissionspriset. Det här var första gången någonsin för något liknande i branschen, där Gate.ios beslutsamhet var ansvarig för användarnas säkerhet.

Gate.io fortsätter att ta initiativet till innovation

Gate.io har också utvecklat nya investeringsprodukter och tillgångar för sina handlare. I augusti 2019 lanserades Wealth Management; I februari 2020 utnyttjade ETF till användare med medel- och högriskpreferenser med fler handelsoptioner. I juli 2020 lanserades proversionen av handelsgränssnittet för att möta avancerade användares operativa behov. I juli 2020 lanserade Gate.io kortvarig optionshandel, som stöder köp av kortvariga optionstransaktioner (1 timme, 4 timmar och 1 dag). I augusti 2020 lanserades näthandelsfunktionen, vilket gör det möjligt för användare att generera vissa vinster även på en volatil marknad.

Utöver dessa har Gate.io också haft stora utvecklingar på DeFi-sidan. I juni 2020 släpptes GateChain mainnet 1.0. I januari 2021 lanserades GateChains EVM-testkedja Meteora (stöd för smarta kontrakt). I februari 2021 släpptes det smarta kontraktet DeFi-ekologi och tvärbindningsdiagram. För närvarande överstiger GateChains TPS 2000, vilket kan stödja mer än tusen noder och har lagt en solid grund för sin efterföljande ekologiska konstruktion.

Och på DEX-nivå etablerade Gate.io en DEX HipoSwap baserat på GateChain. HipoSwap hänvisar till den automatiska market maker AMM-mekanismen. Samtidigt, baserat på en konstant tillverkare av produktmarknaden, introducerar Gate två Maker-pooler för enstaka valutaprodukter för att ge tillverkare ett sätt att placera marknadsorder och tjäna provisioner, samtidigt som systemlikviditeten ökar kraftigt, vilket effektivt minskar Takers transaktionspriser. Den här innovativa mekanismen löser de långsiktiga flaskhalsproblemen i Uniswap och andra DEX, såsom hög transaktionsglidning, stora transaktionsförluster och låga automatiska marknadsmakares intäkter, samt tillgodoser användarnas och marknadsgaranternas strävan efter handel.

Efter att ha publicerat den offentliga kedjan och DEX uppmuntrades också skapandet av DeFi-ekosystemet.

Gate.io lanserade också inkubatorprogrammet Gate.io Labs. Den 9 februari 2021 tillkännagav Gate.io att Gate Labs kommer att investera 50 miljoner dollar (i motsvarande kryptovaluta) för att inrätta såddfonder från tiotusentals till miljoner dollar och stödja projektutveckling för att främja fler högkvalitativa projekt att gå med GateChain-ekosystemet. Gate.io Labs använder de bästa resurserna och tjänsterna för att stödja enastående startteam för att starta sina projekt och hjälpa dem att skapa innovativa produkter och tjänster av hög kvalitet som uppfyller marknadens behov. Utmärkta startprojekt kan vidare lanseras på Gate.io Startup och kommer att prioriteras för att komma åt GateChain-ekosystemet.

För att lära dig mer om alla tjänster som erbjuds av börsen och registrera dig, besök Gate.io idag.


Detta är ett sponsrat inlägg. Lär dig hur du når vår publik här. Läs ansvarsfriskrivning nedan.

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

varning: Den här artikeln är endast informativ. Det är inte ett direkt erbjudande eller uppmaning till ett erbjudande att köpa eller sälja, eller en rekommendation eller godkännande av några produkter, tjänster eller företag. Bitcoin.com tillhandahåller inte investerings-, skatte-, juridiska eller bokföringsråd. Varken företaget eller författaren ansvarar, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användning eller beroende av något innehåll, varor eller tjänster som nämns i denna artikel.

Source link

Related posts

Zignaly listar på AscendEX – Pressmeddelande Bitcoin News

Bitcoinguide

Ethereum korrigerar rally, men 100 SMA kan gnista färsk ökning

Bitcoinguide

Att göra vågor i Crypto Gaming Space – Sponsrade Bitcoin News

Bitcoinguide