Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Game Community når 85 000 år 2020 och fortsätter att växa snabbt – Pressmeddelande Bitcoin News


PRESSMEDDELANDE. PokerTON – en Telegram-baserad plattform för att spela poker. PokerTON är ett av de mest framgångsrika projekten i affiliate-programmet Free TON blockchain för företag som implementerar en TON Crystal i sina affärsprocesser som betalningsmetoder.

Sedan lanseringen i maj 2020 har PokerTON-communityn vuxit till 85 000 människor världen över och fortsätter att växa snabbt. I maj 2021 hade PokerTON 120 000 spelare på plattformen.

Gratis TON blockchain-plattform lanserades framgångsrikt i maj 2020. I slutet av året inkluderade Free TON-communityn cirka 10 000 företag och individer, inklusive utvecklare, validerare och representanter för kryptovalutaindustrin. Idag är Free TON Network en community-driven decentraliserad blockchain-plattform med en unik partnerskapsmodell och en av de mest avancerade teknikstaplarna på marknaden.

En av de viktigaste delarna av de kostnadsfria TON-utvecklingsmodellerna har blivit ett storskaligt program för partners. 2020 kunde mer än 20 företag över hela världen framgångsrikt integreras i Free TON-communityn och få tokens för sina affärsplaner. Bland de mest framgångsrika projekten är utveckling och lansering av en fullfjädrad pokerplattform – PokerTON – baserat på Telegram (t.me/pokertonbot). Nu kan du spela poker med den populära messenger för att undvika blockering.

Den första turneringen ägde rum den 14 maj 2020 och samlade endast 28 personer. Idag är den månatliga tillväxten 30 000 användare, och i genomsnitt är det från 100 till 500 spelare i spelet dagligen. Mer än 1 500 spelare deltar i Freerolls Weekly Sunday. Under hela den tiden hölls mer än 500 freerolls, vinnarna fick mer än 60 000 TON-kristaller. Under denna tid spelades mer än 10 miljoner händer. Den mest aktiva delen av användarna, som är mer än 4500 personer, har förenats till en vänlig gemenskap i Telegram PokerTon Chat. Gemenskapen lämnar aktivt feedback, löser vanliga uppgifter för att marknadsföra och replikera idéer, kommunicerar och hjälper nykomlingar. Idag omfattar PokerTON-communityn 85 000 användare över hela världen.

I oktober 2020 eliminerade PokerTON användningen av andra valutor helt genom att integrera TON Crystal i alla affärsprocesser. Målet för 2021 är att hålla gratis turneringar i mer än 1000 kanaler i Telegram, utöka samhället runt om i världen upp till 250 000 användare och bli ledande inom implementeringen av nya tekniska blockchain-lösningar genom Poker och Telegram.

Tryck på Kontakt:

Kirill Ushakov

press@pokerton.io


Detta är ett pressmeddelande. Läsare bör göra sin egen aktsamhet innan de vidtar några åtgärder relaterade till det marknadsförda företaget eller någon av dess dotterbolag eller tjänster. Bitcoin.com ansvarar inte, direkt eller indirekt, för skador eller förluster som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användning av eller beroende av innehåll, varor eller tjänster som nämns i pressmeddelandet.

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Source link

Related posts

Uniswap UNI Hung efter att ha slagit Record High; Nedbrytningsrisker kvarstår

Bitcoinguide

Sydkoreanska mammor tar ledningen när det gäller att köpa Bitcoin trots Coronavirus-pandemin – Nyheter Bitcoin News

Bitcoinguide

Moonbeam Network får färsk kapitalinjektion efter Purestake Fundraising Success – Bitcoin News

Bitcoinguide