Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Pris

Fullfjädrad kryptoportföljspårare och handelshanteringsapp »CryptoNinjas


Good Crypto är en allt-i-ett-kryptovalutahandel och portföljhanteringsapp, med ett uppdrag att ge kryptohandlare möjlighet med avancerade verktyg som levereras i ett enkelt intuitivt gränssnitt.

Good Crypto-appen är tillgänglig på iOS, Android och som en webbplattform, vilket gör det möjligt för användare att hantera sina positioner dygnet runt på 25 + kryptobörser och övervaka statusen för sin portfölj i realtid över alla stödda utbyten och blockchainplånböcker.

Stöd för utbyten

Binance, Binance.US, Bitfinex, BitMEX, Bittrex, Bitstamp, Blockchain.com Exchange, Bybit, CEX.IO, Coinbase Pro (GDAX), Crypto.com Exchange, Exmo, FTX, FTX.US, Gate.io, Gemin, HitBTC, Huobi (Huobi Global), Indodax, Kraken Pro (Kraken), KuCoin, Kuna, Liquid Pro (Liquid), Poloniex, OKEx, YoBit

Kryptobörser som snart kommer till appen inkluderar Binance DEX, Binance.je (Binance Jersey), Binance.sg (Binance Singapore), Bitbay, Bitcoin.com Exchange, BitForex, Bitkub, Bitmax, Bitso, Blockfolio, BTC Markets, BTC Turk, Bybit, BX (Bitcoin Exchange Thailand), CoinEx, Crypto.com Exchange, Deribit, FTX.US, Gopax, HotBit, IDEX, Mercado Bitcoin, Paribu Bitcoin, Tokocrypto, TradeSatoshi, Upbit.

Användare kan också få marknadsdata i realtid och spåra sina kryptovalutabalanser på Bithumb, bitFlyer, Coinbase och Uniswap.

För att komma igång med handel med Good Crypto måste en användare utfärda en API-nyckel från sitt växlingskonto och ange den i sina GoodCrypto-inställningar.

Markerade appfunktioner

 • Kontrollera, jämför och övervaka marknadsdata i realtid – Analysera data för 1500+ kryptovalutor. Jämför priser i realtid på 25+ kryptobörser. Skärma kryptomarknaden för att hitta de bästa handelsmöjligheterna.
 • Handla på alla kryptobörser från ett enda gränssnitt – En av de mest funktionsrika kryptovalutaapparna ligger alltid i fickan och är redo att handlas, så att du kan undvika besväret med ständiga återinloggningar och appar för flera utbyten.
 • Spåra och hantera hela din kryptoportfölj på ett ställe – Importera portföljhistorik automatiskt och spåra innehav i realtid över alla kryptokonton och privata plånböcker. Övervaka och hantera alla handelspositioner.
 • Enhetliga avancerade ordertyper för 25+ börser – Någonsin drömt om att ha en efterföljande stoppförlust på Binance? Med Good Crypto kan användare skicka efterföljande stopporder till valutaväxling och bifoga stoppförlust och ta vinst till valfri order.

Andra funktioner inkluderar:

 • Kontrollera live orderböcker på valfri utbyte.
 • Få nya varningsnoteringsvarningar för 30 börser, inklusive Coinbase Pro och Binance.
 • Få orderutförande, inkommande transaktioner, pris- och portföljvarningar.
 • Jämför priser i realtid mellan börser.
 • Spåra automatiskt blockchain-plånbokssaldon och myntstatistik för Bitcoin, Ethereum, ERC-20-tokens, Celo, NEM och Blockchain-plånböcker.
 • Spåra priser och volymer för alla större kryptovalutor i realtid och varje myntmarknad.
 • Få bästa DeFi-mynt prisvarningar.
 • Kontrollera Uniswap marknadsdata i realtid.
“The Good Crypto-appen är en handelsplattform med flera utbyten som fortsätter att lägga till användbara nya funktioner regelbundet.”

Grundare

Teamet bakom GoodCrypto inkluderar grundare Denis Popov och Maksim Hramadtsou, som har byggt avancerade högfrekventa handelssystem i över ett decennium, efter att ha startat på Wall Street och utökat till krypto 2017. Tekniken under Good Crypto-plattformen används också för att driva kvantitativa handelsalgoritmer som handlar en meningsfull andel av kryptomarknaden.

säkerhet

Good Crypto är utformat för att inte ha tillgång till användarfonder; användare överför aldrig någonting till Good Crypto, appen kräver inte en plånboks privata nycklar och rekommenderar starkt att användare inaktiverar uttagsrättigheter för API-nycklarna som läggs till plattformen.

Dessutom designade Good Crypto-teamet app- och serverinfrastrukturen kring cybersäkerhet och använder bästa praxis för att säkerställa användarskydd med:

 • Omedelbar asymmetrisk kryptering på enheten av alla API-nycklar och användardata;
 • Kryptering av alla interna anslutningar och separat krypterade och brandväggade backend-tjänster;
 • Pågående egenvärd bug-bounty för att säkerställa maximal skyddsnivå.

Läs mer om säkerheten för Good Crypto-appen på företagets säkerhetssida.

Framtidsvision från företaget Litepaper …

”Vi ser att Good Crypto utvecklas till en handelsplattform av institutionell kvalitet som är tillgänglig för detaljhandlare; både för mobila och stationära enheter. När vi går framåt är vår vision att bli en förstklassig mäklare för kryptohandlare i detaljhandeln. Som mäklare kommer Good Crypto att tillhandahålla en aggregerad orderbok från alla ledande kryptobörser; skapa den största globala likviditetspoolen som är tillgänglig via ett enda konto. Smart orderruttning garanterar utförande till bästa tillgängliga pris globalt för varje beställning och varje handlare. I enlighet med standarden på traditionella finansmarknader kommer Good Crypto att erbjuda noll handelsavgifter och kraftigt reducerade avgifter för valutakörning … ”

För att se en detaljerad översikt över Good Crypto, kolla in appens Litepaper och officiella webbplats.Source link

Related posts

Polygon ger lag-2-effektivitet till Tokenys plattform för säkerhetstoken »CryptoNinjas

Bitcoinguide

YOONIT: En central lösning för valutamäklare (del 2) – förklarade moduler

Bitcoinguide

Markets.com har utsett Elena Christodoulou till regionchef DACH

Bitcoinguide