Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Frank Giustra säger att BTC inte är svaret på alla problem, Crypto-förespråkare uppvisar kultbeteende – Featured Bitcoin News


Debatten mellan bitcoin och guld mellan guldfinansiären Frank Giustra och Microstrategys VD Michael Saylor ägde rum den här veckan. I vad tittarna kallar en “episk” debatt och en “historisk” händelse packade Saylor sina argument fulla av fakta för att övertyga Giustra att sälja sitt guld och investera i bitcoin. Giustra attackerade dock hur Saylor och kryptosamhället främjar kryptovalutan och kallade det “kultbeteende.”

Bitcoin mot gulddebatten mellan Michael Saylor och Frank Giustra

Debatten mellan guldfinansieraren Frank Giustra och Microstrategys VD Michael Saylor om temat bitcoin vs. guld hade premiär på onsdagen. Den två timmar långa debatten var värd för Stansberry Research och modererades av Daniela Cambone.

Giustra är VD för Fiore Group, ett privat företag som förvaltar en bred portfölj av private equity-investeringar och företag. Han grundade också Lionsgate Entertainment, ett av världens största oberoende filmföretag. Saylor är VD för Microstrategy, företaget som har samlat nästan 100 000 BTC i sin statskassa.

Debatten omfattade sex huvudämnen: jämförelser av tillgångar, riskfaktorer, historisk utveckling, leveransdynamik, ägarstruktur och marknadskrafter. Saylor sa före debatten att han var “På uppdrag att övertyga Frank Giustrato att sälja sitt guld och köpa bitcoin.”

Efter att ha lyssnat på Saylors omfattande argument om varför bitcoin är överlägset guld är Giustra fortfarande inte övertygad om att han ska sälja sitt guld. Han insisterade på diversifiering av portföljen och fokuserade på att attackera hur Microstrategy-koncernen främjar bitcoin i sina avslutande kommentarer.

”Du kan inte fortsätta sälja detta som en garanterad vinnande lotterilott och som ett botemedel mot alla världens sjukdomar, någon utopisk fantasi du säljer här. Det här är inte ormolja och du bör sluta sälja den på det sättet, menade Giustra. Han kallade framtiden som Saylor beskrev, där den enda tillgångsklassen man behöver äga, bitcoin, “ren fantasi”, argumenterade han: “Vi lever i en mycket mycket konkurrenskraftig ful värld. Jag förstår bara inte att han kommer att uppnå den typen av global utopisk vision att bitcoin kan svara på problemen till allt i den här världen. ” Giustra utarbetade:

Tanken att bitcoin kan gå upp med en faktor på 10x, konsumera allt guldvärde och sedan konsumera allt värde på obligationer … Jag förstår bara inte vilken värld som eventuellt kan hända i.

Han fortsatte att kritisera hur Saylor talar om bitcoin och säger: “Jag tycker att din marknadsföringsstil är vilseledande och full av hype.”

Han attackerade sedan kryptosamhällets sätt att stödja bitcoin. ”Jag gillar inte heller stilen i vilken sociala medier används för att mobba kritiker … Gimmicks och paroller, som laserögon, cyberhornets och har kul att vara fattiga. Allt detta för mig luktar som en kult, ett kultbeteende. ”

Sammanfattningsvis sa han: ”Vad jag gillar att göra är att diversifiera. Du lägger aldrig dina ägg i en korg. Det handlar om det dummaste investeringsråd som någon kan ge. Mitt förslag till investerare är att diversifiera en portfölj, skev mot hårda tillgångar … som inkluderar fastigheter, guld, konst och bitcoin om du vill. Köp bitcoin, slå ut dig själv, det kommer förmodligen att gå högre Jag har sagt det tidigare. Men den bästa strategin kan vara om du ska köpa bitcoin, säkra den med guld eftersom det är guldets syfte. ”

Saylor behandlade diversifiering i sina avslutande kommentarer. ”Diversifiering ger ingen mening när det finns ett knäckt svar på ett tekniskt problem. Du kommer aldrig att diversifiera metallen i en flygplanving, eller svaret på ett matematiskt problem, eller formen på fartygets skrov eller syreinnehållet i en scuba-tank. När kabinen är trycklös, placerar du inte en syrgasmask på 10% av din familj. Pengar är en vinnare-ta-alla-tävling. Det finns ett svar. Att välja fel svar får allvarliga konsekvenser. ”

Ändå sa Giustra avslutningsvis till Saylor:

Michael, du gör dina följare felaktigt genom att säga till dem att sälja sitt guld … Att sälja deras guld är det värsta de kan göra eftersom de behöver det som en portföljdiversifierare eftersom det är omvänt korrelerat med vad jag tror bitcoin är och vad aktier är.

På Twitter berömde många människor i kryptosamhället Saylor för att ha gjort ett fantastiskt jobb, medan vissa guldförespråkare jublade Giustra. Ett antal tittare kallade debatten ”episk”, en ”historisk” händelse och en ”måste titta”.

Vissa kryptoförespråkare är inte imponerade av Giustras prestanda. En twittrade: ”Giustra borde ha förberett sig genom att faktiskt lära sig om bitcoin. Hans kritik var grundlös och ung. Han visade en fullständig brist på förståelse för ämnet. Saylor vann den debatten med en jordskred. Han fortsatte också att förolämpa Michael Saylor istället för att faktiskt argumentera. Jag blev extremt besviken. ”

Vad tycker du om den här debatten? Låt oss veta i kommentarfältet nedan.

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

varning: Den här artikeln är endast informativ. Det är inte ett direkt erbjudande eller uppmaning till ett erbjudande att köpa eller sälja, eller en rekommendation eller godkännande av några produkter, tjänster eller företag. Bitcoin.com tillhandahåller inte investerings-, skatte-, juridiska eller bokföringsråd. Varken företaget eller författaren ansvarar, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användning av eller beroende av något innehåll, varor eller tjänster som nämns i denna artikel.

Source link

Related posts

Massiva Coinbase-utflöden föreslår att Bitcoin-priset är redo att studsa

Bitcoinguide

Varför förutspår dessa analytiker ett Bitcoins pris till $ 80.000?

Bitcoinguide

Man erbjuder att köpa 111 Tesla Model 3s om Elon Musks företag accepterar Bitcoin Cash för betalningar – Aktuella Bitcoin News

Bitcoinguide