Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Främja framtiden för smart kontraktsutveckling


Cartesi Foundation kommer att stödja forskning och utveckling av decentraliserade system med Cartesis produkter med bidrag, inkubation och akademiska program

Teknologin som ligger till grund för decentraliserade system stör infrastrukturen i många branscher och erbjuder en välbehövlig uppgradering för föråldrade affärsmodeller inom hälso-, finans- och telekommunikationssektorn för att nämna några. Eftersom fördelarna med att implementera blockchain-teknik blir för stora för företag att ignorera, är det att överbrygga klyftan mellan den och miljontals traditionella programvaruutvecklare över hela världen som kommer att signalera en övergång till en ny tidsålder.

Två av världens största teknikföretag, Deloitte och IBM, satsar redan på att utvidga horisonterna för blockchain-teknik; Cartesi har redan inkuberat tre lovande nystartade företag som ser ut att störa branscher som IoT och e-Sports, och nu har de presenterat ett dedikerat program som kommer att finansiera, inkubera och mentorera lovande projektteam som vill använda Cartesis teknikstack. Cartesi Labs kommer också att erbjuda akademiska resurser till lovande forskare och Toolmakers Grants till utvecklare i ett steg som ytterligare kommer att berika projektets ekosystem i framtiden.

Tända idéer, påskynda tillväxten

Från och med 1 miljon dollar i finansiering för projekt och utvecklingsteam, kommer Cartesi Labs att erbjuda en hel uppsättning möjligheter till lovande blockchain-projekt som vill bygga på plattformen. Cartesi-verktygen, inklusive Cartesi Virtual Machine, Noether och Descartes, ett SDK som DApps kan använda för att köra stora eller komplexa beräkningar off-chain och senare kod smarta kontrakt med vanlig programvara, har redan använts av flera projekt för att bygga spännande lösningar såsom ansedda kolcertifikat för IoT-industrin.

När Cartesi-teamet fortsätter sitt uppdrag att överbrygga klyftan mellan den traditionella programvaruutvecklingsvärlden och smarta kontraktutveckling kommer de att erbjuda de mest innovativa projektgrundarna och teamen tillgång till en mängd kunskap från några av de mest respekterade mentorerna i branschen som en del av inkubationsprocessen på Cartesi Labs. Förutom teknisk och strategisk rådgivning kommer projekt som valts för att delta i Cartesi Labs-program så småningom att få fortsatt ekonomiskt stöd genom ett nätverk av riskkapitalister och inkubationspartners.

Cartesi: Bli en central kugge i blockchain-teknikens lovande framtid

Cartesi-teamet är dedikerade till att se att de allra bästa DeFi-, NFT-, IoT- och decentraliserade spelprojekten får den uppmärksamhet och det stöd de förtjänar genom bidrag, men de vill också se till att verktygen som används för att bygga dessa plattformar och protokoll är förståda och användbara av den bredare programvaruutvecklingsgemenskapen. Genom att erbjuda akademiska program ledda av högt kvalificerade doktorer och senior blockchain-projektets grundare planerar Cartesi att få uppmärksamhet hos utvecklare som är angelägna om att engagera sig i världen av smarta kontrakt och decentraliserad databehandling. Detta kommer att påskynda den övergripande antagandet av blockchain-teknik och ge ett större stadium av adoption som kommer att gynna hela rymden.

Cartesi gör redan vågor i blockchainvärlden med de senaste partnerskapen inklusive IOTA, Avalanche och Elrond; Efter att ha samarbetat med det världsberömda matematiska forskningsinstitutet IMPA under tidigare månader, vill Cartesi nu öka värmen och bli en huvuddestination för utvecklare som är seriösa om att förändra ansiktet på decentraliserade system för att få hjälp, professionell insikt och ekonomiskt stöd de behöver.

Image by Andreas Breitling from PixabaySource link

Related posts

Microsofts president säger att världen tjänas bäst när valutor utfärdas och stöds av regeringar – Reglering Bitcoin News

Bitcoinguide

Den 99 unika tidiga Crypto Art Hard Cap

Bitcoinguide

DefiDollar-lista på AscendEX – Pressmeddelande Bitcoin News

Bitcoinguide