Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Förutspår en ” explosion ” i användningen av digitala valutor – Finance Bitcoin News


John Waldron, Chief Operating Officer (COO) för Goldman Sachs, säger att finansservicegiganten ser ökad kundefterfrågan att äga och investera i bitcoin. Icke desto mindre förklarade COO att hans organisation fortfarande undersökte sätt att tillfredsställa denna efterfrågan utan att bry sig om regulatorer.

‘Hur banker ska regleras när man hanterar digitala pengar’

I anmärkningar som gjordes under en intervju tillägger Waldron, som också är bankjättens president, att Goldman Sachs “diskuterar med tillsynsmyndigheter och centralbanker om hur banker ska regleras när de hanterar digitala pengar.” Under tiden, när Waldron förklarade finansjättens unika strategi för att tillgodose kundernas efterfrågan, sa han:

Vi är reglerade för vad vi kan göra. Vi fortsätter att utvärdera det … och engagera oss i det.

Förutom att leta efter sätt att tillgodose den växande konsumenternas efterfrågan på kryptor, avslöjar Reuters-rapporten också att “Goldman undersöker också en bitcoin-börshandlad fond (ETF) och har utfärdat en begäran om information för att utforska digitala tillgångar.”

‘Covid-19 Pandemic a Significant Accelerant’

Under tiden citeras Waldron i samma rapport som förklarar hur Covid-19-pandemin har orsakat en ”explosion i onlinhandeln” och hur det är osannolikt att denna trend kommer att förändras framöver. Han sa:

Pandemin har varit en betydande accelerator. Det är ingen tvekan i vårt sinne att det kommer att bli mer digital handel … och (användning av) digitala pengar.

Under tiden, när Waldron avslöjar Goldman Sachs försiktiga kryptotillvägagångssätt, visar de senaste rapporterna dock att bankjätten redan har ”startat om sin kryptovalutahandel.” Dessutom började bankjätten “handla med bitcoin-futures och icke-leveransbara terminer för kunder.”

Håller du med Waldrons påstående att användningen av digital valuta kommer att explodera? Du kan berätta för oss vad du tycker i kommentarfältet nedan.

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

varning: Den här artikeln är endast informativ. Det är inte ett direkt erbjudande eller uppmaning till ett erbjudande om att köpa eller sälja, eller en rekommendation eller godkännande av några produkter, tjänster eller företag. Bitcoin.com tillhandahåller inte investerings-, skatte-, juridiska eller bokföringsråd. Varken företaget eller författaren ansvarar, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användning av eller beroende av innehåll, varor eller tjänster som nämns i denna artikel.

Source link

Related posts

Fed-ordföranden säger fortfarande att “arbeta med” Digital Dollar när Kina drar framåt

Bitcoinguide

Här är varför Bitcoin-priset signalerar uppåtriktad fortsättning till $ 65K

Bitcoinguide

PARSIQ: s IQ-protokoll lanseras och driver framtidens Tokenized-SaaS ekosystem – Pressmeddelande Bitcoin News

Bitcoinguide