Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Pris

Första reglerade japanska‌ yen stablecoin GYEN noterad på kryptobörs Liquid »CryptoNinjas


Liquid, ett Tokyo-huvudkontor med bitcoin- och kryptovalutaväxling, meddelade idag den dubbla noteringen av GYEN, den första reglerade japanska yen-stablecoin, och ZUSD, en US-dollarstödd stablecoin.

Från och med den 1 mars kommer Liquid att erbjuda sömlös konvertering av GYEN och JPY via en GYEN / JPY orderbok som gör det möjligt för handlare att konvertera stablecoin och fiat 1: 1 24/7 i realtid. GYEN och JPY kommer att kombineras till en enda orderbok; vilket kommer att optimera likviditeten och ge diversifierade digitala fiat-alternativ till handlare.

Dessutom kommer Liquid snart att erbjuda ett syntetiskt FX-par USD / JPY via stablecoins. Detta kommer att låsa upp synergier med ett av de mest omsatta valutapar i världen.

GYEN är ett 100% fiat-backat ERC-20 stablecoin utvecklat och utfärdat av GMO-Z.com Trust Company. Japansk yen som stöder GYEN i omlopp hålls säkert på FDIC-försäkrade förvaltarkonton. Varje token har en en-till-en-saldo och kan alltid lösas in i förhållandet 1: 1.

GMO Trust stablecoins gör det möjligt för användare att sömlöst handla över Liquids snabba och globala nätverk av partnerutbyten.Source link

Related posts

ICON blockchain-kärnutvecklare lägger till integration med Polkadot-ekosystemet »CryptoNinjas

Bitcoinguide

Uppsala tillhandahåller krypto AML-lösning för sydkoreanska utbyten Coin & Coin »CryptoNinjas

Bitcoinguide

Tendermint förvärvar B-Harvest, skapare av Cosmos-baserade Gravity DEX »CryptoNinjas

Bitcoinguide