Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Första Crypto Exchange inuti Telegram


LUB-token, en ny kryptovaluta som för närvarande skakar upp marknaden

LUB-token är den första kryptovalutan som kan handlas direkt på den alltmer populära Telegram messenger-tjänsten. LUB erövrar denna 500 000 miljoner medlemmar, vilket gör den till en pionjär i en bransch som redan är full av innovation.

LUB är en ERC-20-token som genereras via den välkända och säkra Ethereum blockchain

Bots som säkra handelspartners

Telegram erbjuder köpare och säljare av LUB-kryptovaluta fördelen att helt handla via en bot. Boten hanterar handeln snabbt och exakt, eftersom det är ett automatiserat konto på Telegram, så att säga. Den här veckan planerar uppfinnarna av LUB att släppa många tillägg och LUB-tillägg inklusive stöd för spanska, italienska, franska och japanska språk på dess bot. Genom att göra detta kommer plattformen att göra LUB mycket lättare att komma åt för det globala samfundet.

”För oss är det viktigt att ge så många människor som möjligt enkel tillgång till LUB. Därför kommer spanska, italienska, franska och japanska att implementeras direkt i botten de närmaste dagarna, ” förklarade en företagsrepresentant.

Plånboksleverantören Metamask.io och LUB förhandlar för närvarande om de slutliga detaljerna i ett nära samarbete som gör LUB till den första valutan som betalas via Metamask via Telegram. En annan unik utveckling inträffade för några dagar sedan, vilket snart möjliggör Bitcoin som en av insättningsmetoderna för LUB.

“Dessutom kan användare enkelt konvertera USDT och ETH, liksom många andra kryptomynt, till exempel Bitcoin, till LUB,” sa LUB-representanten.

Inkrementell tillväxt i antalet användare

För några dagar sedan översteg antalet LUB-användare på Telegram 69 000-märket. Från och med idag är antalet redan över 100 000 vilket betyder kryptovalutans växande popularitet. Den förestående lanseringen av LUB på de ledande kryptobörserna kommer att stärka denna trend ytterligare. De bakom LUB-token ser fram emot sin börsintroduktion.

”LUB kommer att vara en ekonomiskt stark tillgång på Huobi, Bitfinex, Binance, liksom på Coinbase. Vårt samarbete med kryptobörser kommer att säkerställa den förväntade boost som vi behöver för att nå vårt mål om en genomsnittlig prishöjning på 1% upp till 10% per dag, ” förklarade LUB-representanten.

Förutsedd prisutveckling för LUB

Det kommer att hända massor i maj när det gäller LUB. Flera nya betalningsmetoder kommer att läggas till för att förenkla hanteringen av kryptovalutan, vilket gör den tillgänglig för fler människor. Det kommer till exempel att vara möjligt att byta LUB via Binance Chain BEP20. Det är redan möjligt att göra insättningar via Binance P2P.

”Vi förväntar oss att priset på en LUB går till 0,35 USD. Om priskurvan utvecklas enligt våra prognoser kommer enhetspriset att vara cirka 2,00 USD på två månader. Priset på dagen för den första noteringen kommer att uppgå till 3,60 USD. Vi förväntar oss att priset kommer att öka 30 till 200 gånger efter att ha noterats på Binance, ” sade LUB-representanten med tillförsikt.

2.000.000+ LUB-tokens på marknaden

Det snabbt ökande antalet användare gör inte LUB-teamet nervöst – det är faktiskt tvärtom. ”Vi är fortfarande jämna och låter oss inte bli onödigt stressade på grund av LUB: s framgång. Just nu finns det drygt 2 000 000 LUB-tokens i omlopp. Detta ger gott om potential för handel, utbyte och vinstmöjligheter för investerare, ” uppgav företrädaren vidare.

Flerspråkigt stöd för att öka framgången

Företaget är säker på att den explicita expansionen av de olika språken som erbjuds kommer att öka tillgången till LUB dramatiskt. Denna ökade efterfrågan kommer att bestämma det framtida priset på kryptovalutan och påverka den dagligen. Företagsrepresentanten säger: ”De tidiga antagarna av LUB kommer att vara vinnarna i denna utveckling. De som kommer in på det idag kommer säkert att gynnas i morgon. ”Source link

Related posts

Janet Yellen betonar vikten av krypto-reglering, se till att Bitcoin inte används i olagliga transaktioner – Reglering Bitcoin News

Bitcoinguide

VulcanVerse tar NFT till nästa nivå med fantastisk grafik, spel och historia – Sponsrade Bitcoin News

Bitcoinguide

Ethereum korrigerar förluster, här är varför $ 2300 är en stor hinder

Bitcoinguide