Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

FIO-protokollet markerar första årsdagen – Pressmeddelande Bitcoin News


PRESSMEDDELANDE. De Foundation for Interwallet Operability (FIO) firar det första årsjubileet sedan samhället lanserade nätverket för FIO-protokollet med öppen källkod. Med över hundra femtio tusen användare och några av branschens ledande tjänsteleverantörer som ShapeShift, Coinomi, AscendEX (tidigare Bitmax), Liquid.com och Edge som integrerar FIO-protokollet, är teamet på väg att se till att kryptovalutatransaktioner är enkla, privata, säkra och glada.

FIO-protokollet var utformat för att säkerställa att kryptovalutan användarupplevelse är okomplicerad och lägger grunden för antagande av kryptovaluta. Långa komplexa adresser har ersatts av användaranpassade FIO-adresser som ”user @ fio” som möjliggör decentraliserad sändnings-, mottagnings- och betalningsförfrågan (fakturor, beställningsvagnar osv.) samt krypterade end-to-end-krypterade metadata (informationen för dessa fakturor, beställningsvagnar etc.) som kan fungera i alla blockkedjor.

Luke Stokes, VD, FIO: Det senaste året har FIO-protokollet och kryptovalutaindustrin markerat ett antal viktiga milstolpar. Många förutspår fortsatt exponentiell antagande av kryptovalutor under de närmaste åren och speglar vägen som Internet tog mot en miljard användare. För att detta ska bli en daglig verklighet måste användarupplevelsen förbättras. Att skicka ett e-postmeddelande brukade vara svårt. Att använda internet var svårt. Innan http skapades hade vi inget användarskikt för att åstadkomma webbläsarrevolutionen och World Wide Web. Vi är nu i ett liknande skede med kryptovalutor och FIO-protokollet är utformat för att säkerställa att användarupplevelsen för att skicka digitala tillgångar är lika enkelt som att skicka ett e-postmeddelande.

Inom det första året sedan lanseringen av mainnet FIO-protokollet har antagits av mer än ett dussin av branschens ledande plånböcker, FIO-token har noterats på Binance, Liquid, AscendEX, Whitebit, ChangeNow och andra börser och över 150 000 FIO-adresser har registrerats. FIO-communityn förbättrar aktivt protokollet för att inkludera större funktioner som FIO Staking och en FIO Dashboard för att göra det enklare än någonsin att köpa, sälja och hantera en användares FIO-adresser och Domain NFT. Eftersom fler och fler institutionella investerare och privatpersoner börjar inse de potentiella fördelarna med blockchain-applikation och tillgångstilldelning kommer behovet av standardiserad infrastruktur bara att öka.

Om FIO: (FIO) -protokollet är en blockchain som möjliggör enklare, säkrare och mer glada kryptotransaktioner på alla typer av symboler eller mynt. Det fungerar som ett användbarhetslager för hela blockchain-ekosystemet, vilket bland annat möjliggör mänskliga läsbara plånboknamn som ersätter komplexa offentliga adresser, möjligheten att begära kryptobetalningar kontra att bara skicka och möjligheten att inkludera data som anteckningar, beställningsvagnar eller fakturor tillsammans med kryptotransaktioner på varje blockchain. Foundation for Interwallet Operability är en branschstyrd ideell enhet vars uppgift är att underlätta förbättring och antagande av FIO-protokollet. Många av branschens ledande plånböcker och byten har integrerats FIO-protokollet möjliggör därmed tillgång till dess funktioner för sina användare som tillsammans representerar miljontals människor.


Detta är ett pressmeddelande. Läsare bör göra sin egen aktsamhet innan de vidtar några åtgärder relaterade till det marknadsförda företaget eller någon av dess dotterbolag eller tjänster. Bitcoin.com ansvarar inte, direkt eller indirekt, för skador eller förluster som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användning av eller beroende av innehåll, varor eller tjänster som nämns i pressmeddelandet.

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Source link

Related posts

Prominent Mining Execs Jiang Zhuoer and Jihan Wu Bolster Bitcoin Cash – Bitcoin News

Bitcoinguide

PotCoin migrerar till Nexus – Pressmeddelande Bitcoin News

Bitcoinguide

Polkadots potential samlar fart när tether ansluter sig till ekosystemet – Altcoins Bitcoin News

Bitcoinguide