Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Fidelity Investments lanserar Crypto Analytics-plattform Sherlock för institutionella investerare – Technology Bitcoin News


Det amerikanska multinationella företaget för finansiella tjänster baserat i Boston, Massachusetts, Fidelity Investments har meddelat införandet av en ny omfattande data- och djupanalyslösning för digitala tillgångar. Den nya produkten heter Sherlock och är avsedd för institutionella kunder så att de kan effektivisera ”grundläggande och teknisk data” knuten till kryptovalutor.

Fidelity Investments introducerar Crypto Analytics och verktygsplattform som kallas Sherlock

Data- och analysutrymmet knutet till kryptovalutavärlden är ovanligt varmt just nu, eftersom företag som Skew, Glassnode, Messari, Dune Analytics, Cryptoquant och andra har vänt huvudet. Den senaste helgen rapporterade Bitcoin.com News om Skew-förvärvet när analysföretaget gick med i Coinbase-familjen. Skews data kommer att utnyttjas för Coinbase Prime-kunder, San Francisco-börsens institutionella kunder.

Fidelity Investments lanserar Crypto Analytics-plattform Sherlock för institutionella investerare
Sherlock fördelar enligt Fidelity Investments.

På måndagen introducerade Fidelity Investments en kryptoplattform för sina institutionella kunder som heter “Sherlock.” Den nya produkten erbjuder ”omfattande data och djupgående analyser av digitala tillgångar på en central plats för att underlätta investeringsbeslut”, säger Fidelitys tillkännagivande. Sherlock-webbportalen säger att intresserade användare kan begära en demo och säger:

Crypto är svårt att navigera – uppgifterna borde inte vara – Sherlock ger dig de data och verktyg du behöver för att identifiera investeringsmöjligheter och skapa handelsstrategier.

Sherlock utvecklat av Fidelity Center for Applied Technology

Fidelity beskriver att Sherlock-användare kan få “djup tillgångsanalys, upptäcka insikter och övervaka marknadsutvecklingen” så att de kan fatta de bästa besluten när det gäller kryptotillgångsinvesteringar.

“Användare kan också utforska data utanför plattformen för modellering och backtestning”, förklarar Fidelitys tillkännagivande. Dessutom utvecklades Sherlock i FCAT (Fidelity Center for Applied Technology), ett blockchain-lösningscenter och distribuerat ledningsinkubatorteam som hanterar blockchain-analyser, konceptbevis och användningsfall.

“Medan marknaden mognar snabbt har vi hört från institutionella investerare att det fortfarande finns ett behov av en omfattande och tillgänglig datalösning”, säger Kevin Vora, vice president för produkthantering på FCAT. “Det är vad vi introducerar med Sherlock – robusta och insiktsfulla datamängder i kombination med mycket intuitiva verktyg för att hjälpa kunder att fatta datadrivna beslut om digitala tillgångar”, tillade ledningen.

Vad tycker du om att Fidelity Investments släpper ut ett data- och forskningsverktyg för institutionella investerare? Låt oss veta vad du tycker om detta ämne i kommentarfältet nedan.

Taggar i den här berättelsen

Bitcoin, Bitcoin (BTC), omfattande data, Crypto, kryptotillgångar, data, djupanalys, FCAT, fidelity, Fidelity Investments, glassnode, institutionella kunder, institutionella investerare, Kevin Vora, messari, Research, Sherlock, Skew

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons, Fidelity Investments ‘,

varning: Den här artikeln är endast informativ. Det är inte ett direkt erbjudande eller uppmaning till ett erbjudande att köpa eller sälja, eller en rekommendation eller godkännande av några produkter, tjänster eller företag. Bitcoin.com tillhandahåller inte investerings-, skatte-, juridiska eller bokföringsråd. Varken företaget eller författaren ansvarar, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användning av eller beroende av något innehåll, varor eller tjänster som nämns i denna artikel.

Source link

Related posts

Spanska fastighetsbyrån börjar acceptera Bitcoin-betalningar för fastigheter på Kanarieöarna – Bitcoin News

Bitcoinguide

Varför VISA tycker att Bitcoin har potential inom fem viktiga områden

Bitcoinguide

Ghana Regulator märker kryptotransaktioner olagliga – uppmanar människor att “hålla sig borta från dem” – Reglering Bitcoin News

Bitcoinguide