Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Fed-ordförande Jerome Powell säger att Bitcoin är en ersättning för guld – Reglering av Bitcoin News


Federal Reserve-ordförande Jerome Powell ser kryptovaluta som en ersättning för guld snarare än dollar. Han varnade dock för att kryptotillgångar, inklusive bitcoin, är mycket volatila och inte användbara som värdeförråd.

Fed-ordförande ser Bitcoin som en guldersättning

Under ett webinar som sponsrats av Bank of International Settlements (BIS) på måndagen, talade Federal Reserve-ordförande Jerome Powell om kryptovaluta och nämnde särskilt bitcoin.

Fed-ordföranden redogjorde för: ”Crypto-tillgångar är mycket volatila, se bitcoin, och är därför inte riktigt användbara som värdeförråd. Och de stöds inte av någonting. De är mer en tillgång för spekulation. De används inte särskilt som betalningsmedel. ” Han utarbetade:

Det är mer en spekulativ tillgång. Det är i grunden ett substitut för guld snarare än för dollar.

Powell fortsatte att säga att med kryptotillgångar måste allmänheten förstå riskerna. Det viktigaste är att det finns volatilitet. Det finns också det extra stora energibehovet för gruvdrift och det faktum att de inte stöds av någonting. ”

Vad tycker du om vad Fed-ordförande Powell sa? Låt oss veta i kommentarfältet nedan.

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

varning: Den här artikeln är endast informativ. Det är inte ett direkt erbjudande eller uppmaning till ett erbjudande om att köpa eller sälja, eller en rekommendation eller godkännande av några produkter, tjänster eller företag. Bitcoin.com tillhandahåller inte investerings-, skatte-, juridiska eller bokföringsråd. Varken företaget eller författaren ansvarar, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användning av eller beroende av innehåll, varor eller tjänster som nämns i denna artikel.

Source link

Related posts

‘The Fed Is Trapped’ – Oregelbundna obligationsmarknader, uttömda leveranser, analytiker säger Tsunami om statskassanemissioner på gång – Economics Bitcoin News

Bitcoinguide

Citi Executive säger att Bitcoin kommer att klara sig bra men ser bättre investeringar i “jätte ostoppbara trender” – Marknader och priser Bitcoin News

Bitcoinguide

Den här veckan överfördes en enda enhet 10 000 BTC förvärvad 2013 – Bitcoin Nyheter

Bitcoinguide