Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Pris

FDT ombord Fireblocks för att förbättra kryptotillgångssäkerhet för den asiatiska marknaden »CryptoNinjas


First Digital Trust (FDT), en Asienbaserad förvaringsinstitut för flera tillgångar till världens största investeringssamhälle, BnkToTheFuture, kommer att integrera Fireblocks MPC-baserade digitala tillgångsinfrastruktur för att möta den ökande efterfrågan från fintechföretag som söker vårdlösningar i Asien.

Som den första vårdnadshavaren i Asien som utnyttjar Fireblocks nästa generations flerpartsberäkningsteknik (MPC), kommer FDT att ytterligare förbättra sin position som regionens mest betrodda förvaringsinstitut, vilket gör det möjligt för fintechs och nya investerare att komma in och delta i det framväxande rummet.

Fireblocks teknik gör det möjligt för FDT att tillhandahålla mer interoperabla vårdlösningar genom att göra det möjligt för fintech-klienter att omedelbart skicka pengar till olika leverantörer av digitala tillgångar utan att behöva se en plånbokadress tack vare Fireblocks MPC-teknik som eliminerar den enda felpunkten för privata nycklar. Detta gör att insättningen av tillgångar i FDT: s depåstruktur automatiseras.

”Vi har strävat efter att bygga den mest robusta och säkra infrastrukturen för tillgångar i över 30 år. Eftersom institutionella investerare söker digitala tillgångars högavkastnings- och antiinflationsmakt, anser vi att skyddet av dessa tillgångar bör vara lika starkt som äldre depåprotokoll. Att arbeta med Fireblocks för att automatisera våra tjänster och samtidigt skydda valven som skyddar dessa tillgångar gör att vi kan göra detta. ”
– Gunnar Jaerv, COO för First Digital Trust

Regionens ökande intresse för digitala tillgångar kommer med behovet av säkra och skalbara lösningar. Tidigare hanterade FDT manuella operativa uppgifter som att skapa plånböcker – en extremt tidskrävande och oskalbar process som resulterade i företagets oförmåga att ta på sig ambitiösa projekt för att stödja deras tillväxt. Fireblocks har gjort det möjligt för FDT att generera en ny plånbok på några sekunder, vilket tar bort en tidskrävande manuell aktivitet och låter FDT fokusera på viktiga intäktsgenererande uppgifter för att växa verksamheten.

En annan viktig fråga som är oroande är sårbarheten hos varma och varma plånböcker. Fireblocks gör det möjligt för FDT att tillhandahålla utbyten med säkra plånböcker som inte är utsatta för attacker. Genom att kombinera MPC-baserad infrastruktur med SGX-chipisoleringsteknik säkrar Fireblocks effektivt digitala tillgångar från potentiella hackar, internt samarbete och mänskliga fel.

”Som tidiga användare av MPC-baserad teknik i Asien sätter FDT en ny standard för digital tillgångssäkerhet, efterlevnad och operativ excellens. Som en pionjär inom digital förvaring i Asien är vi stolta över att ha FDT på Fireblocks Network, som direkt ansluter de största institutionella aktörerna i Europa och Amerika till en av de största online-investeringsgrupperna i Asien. ”
– Michael Shaulov, VD för Fireblocks

Fireblocks plattform gör det möjligt för finansinstitut att säkert genomföra sina handelsstrategier och fungera 24/7, allt från en plattform. Genom att gå med i Fireblocks-nätverket kommer FDT också att kunna ge tillgång till defi, utlåning och staking, liksom 200+ handelsplatser och 300+ token, vilket gör det möjligt för dem att utöka sina intäktsströmmar från dag ett.

First Digital Trust är pionjären för digital tillgångsförvaring i Asien och lanserade Asiens första omedelbara avvecklingsnätverk 2020 för institutionella investerare att handla tillgångar sömlöst i hela regionen. Teamet tillhandahåller tillit och vårdlösningar för börser, OTC-skrivbord, värdepappersföretag, hedgefonder och andra professionella deltagare i branschen. FDT är den digitala spin-off av Legacy Trust, Asiens ledande licens och Public Registered Trust Company.Source link

Related posts

Ocean ger web3-verktyg för dataekonomi till Polygon Network »CryptoNinjas

Bitcoinguide

Bitcasino.io lägger till Cardano (ADA) -token till sin spelplattform »CryptoNinjas

Bitcoinguide

Secret Networks AMM-swap-nätverk över kedjor är nu live »CryptoNinjas

Bitcoinguide