Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Pris

FDT får $ 2,15 miljoner bryggfinansiering för att införa kryptokortsbetalningsspår i Asien »CryptoNinjas


First Digital Trust (FDT), en Asienbaserad kvalificerad vårdnadshavare och förvaltare som kan inneha både traditionella och digitala tillgångar, meddelade att det har säkrat 2,15 miljoner dollar i finansiering för att få en uppgradering av digitala tillgångstjänster till regionen.

Den konvertibla sedelrundan, ledd av privata investerare, inklusive Nogle, har gjort det möjligt för FDT att lansera en debet- och kreditkortspår som gör det möjligt för sina kunder att acceptera kortbetalningar sömlöst. Betalningsskenan kommer att finnas tillgänglig genom att lägga till en lättanvänd widget som gör det möjligt för företag att hantera varje kunds kontaktpunkt över internationella gränser.

”Kredit- och debiteringsskenor verkar vara ett mindre komplement till att betjäna digitala tillgångar, men många företag har tappat affärer på grund av de höga minimikraven och de ekonomiska bördorna i samband med integrationen av dessa tjänster. Vårt uppdrag är att öppna tillflyktsorten för öppen bankverksamhet i Asien genom reglerade och kompatibla betalningslösningar, säger Vincent Chok, VD för First Digital Trust.

Asiatiska fintech och kommersiella företag har hittills tvingats hoppa igenom en mängd olika regleringsbågar eller bygga sin egen infrastruktur.

Detta DIY-tillvägagångssätt har lett till blinda fläckar av regleringen, tekniska luckor och för vissa har domstolsförfaranden för att inte undvika att behandla betalningar i sanktionerade jurisdiktioner.

”Vi tror på att stödja Asiens fintech-ledare som med säkerhet formar framtiden för ekonomi. FDT: s expansiva partnerskap med globala branschledare och pågående engagemang för att uppgradera deras tekniska infrastruktur säkerställer att de kommer att fortsätta vara de ledande leverantörerna av förtroende, vårdnad och tillgångstjänster i regionen, säger Jonathan Leong, VD för Nogle.

FDTs tidigare insamlingsomgång 2020 ledde till utvecklingen av Asiens första Rapid Settlement Network, en institutionellt orienterad handelsplattform som möjliggör omedelbara överföringar över hela regionen.

Investeringen på 2,15 miljoner dollar följer integrationen av Fireblocks, som nyligen investerades i Amerikas äldsta bank BNY Mellon, och etablerade FDT som den ledande leverantören av depå- och förvaltartjänster för investerare, familjekontor, traditionella finansinstitut och digitala tillgångsbyten.

Partnerskap med FDT inkluderar krypto brottsförebyggande plattform, Elliptic, tillgångssäkerhetsleverantör, Ledger och världens största blockchainbaserade onlineplacering, BnkToTheFuture.

Tokenemittenter, betalningsleverantörer, börser, kapitalförvaltare, fonder, banker, mäklare och förtroendeföretag kommer alla att ha tillgång till FDT: s omedelbara avvecklingsteknologi, säkerhets- och betalningsjärninfrastruktur och efterlevnadsteknik.Source link

Related posts

Torum stänger $ 1,45 miljoner finansieringsrunda för att skapa sociala medieplattformar med NFT & DeFi-integrationer »CryptoNinjas

Bitcoinguide

Bitcoin fortsätter att handla i sidled när Q1 närmar sig sitt slut

Bitcoinguide

Crypto exchange BiKi samarbetar med Hacken om säkerhetstest »CryptoNinjas

Bitcoinguide