Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Pris

Fastighetsinvesteringsplattform AKRU får stöd av blockchain VC Draper Goren Holm »CryptoNinjas


Draper Goren Holm, en satsningsstudio med fokus på att påskynda och inkubera blockchain- och kryptostartups, har meddelat företagets nyaste portföljbolag: AKRU.

Det Los Angeles-baserade risktagningsföretaget under ledning av Tim Draper, Alon Goren och Josef Holm har investerat ett oupptäckt belopp i fastighetsinvesteringsplattformen med mål att göra demokratiseringen av kommersiella fastigheter till en närliggande verklighet.

“Vi är så glada över att kunna välkomna dem till vår familj, eftersom Mohsin och hans team har en dokumenterad erfarenhet av att förstå branschen på en intim nivå, vilket gör dem väl positionerade för att bli branschledande inom fastighetstokenisering.”
– Alon Goren, grundare på Draper Goren Holm

ARKU

AKRU har sitt huvudkontor från Cincinnati OH och ger en möjlighet för användare att investera i premium kommersiella fastigheter med så lite som $ 1000.

Tillsammans ger det tillgångsägare tillgång till en bred pool av investerare och förmögenhetsförvaltare att ytterligare diversifiera sina placeringsportföljer.

Genom att erbjuda fraktionerade investeringar arbetar plattformen för att hantera och omvandla långvariga fastighetsfrågor som illikviditet i tillgångar, byråkratiska hinder, dyra mellanhänder och brist på tillgänglig data och transparens.

”Vi är hedrade att samarbeta med Tim Draper, Alon Goren, Josef Holm och det fantastiska teamet och portföljen på Draper Goren Holm. Vi är glada över att leva upp vår vision om en mer likvid och tillgänglig marknad med starka partners som tror på vad vi vill göra. ”
– Mohsin Masud, VD för AKRU

ARKU-teamet anser att tokenisering av fastigheter ger oöverträffade möjligheter och bekvämlighet för en rad fastighetsintressenter.

Masud tror också på styrkan i sin produkt, så mycket att företaget lanserades 2018 och var självfinansierat under de kommande två och ett halvt åren. Därifrån samlade företaget 650 000 dollar i en vän- och familjeinvesterare och har nyligen tillkännagett sitt serieutsäde med ett mål att samla 2,2 miljoner dollar.

Efter att ha förstahands kunskap om frågorna inom fastigheter från sin karriär sökte Masud ett internationellt team av erfarna ledare och utvecklare för att bygga ut den perfekta lösningen, AKRU.

Masud betonar också betydelsen av blockchain som en oföränderlig registerbok som har potential att göra det ekonomiska ekosystemet för fastigheter mer effektivt och säkert.

AKRU använder fördelarna med blockchain-teknik för att förbättra säkerhet och likviditet men kan integrera tekniken på ett användarvänligt sätt.Source link

Related posts

Ethereums kommande EIP 1559-uppgradering kan orsaka ETH-pris till Skyrocket

Bitcoinguide

Beacon Fund leder $ 1,5 miljoner i en decentraliserad app för sociala medier Capsule »CryptoNinjas

Bitcoinguide

Simetria samarbetar med Algorand för att starta digital värdepappersutbyte i Israel »CryptoNinjas

Bitcoinguide