Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Sverige

Fantom Token svävar 40% efter större nätverksuppgradering


Viktiga takeaways

  • Fantom har framgångsrikt slutfört sin Go-Opera-uppgradering och lagt till en sekunders finalitet, snabbare nodsynkronisering och andra förbättringar.
  • Nätverkets FTM-token steg igår och har fortsatt sin stigning sedan uppdateringen slutfördes.
  • Fantom är ett snabbt Proof-of-Stake-nätverk byggt för smarta kontrakt.

Dela den här artikeln

Fantom har avrundat sin “viktigaste nätverksuppgradering hittills” tidigare i morse.

“Big Milestone” Pumps Fantom

Fantom, ett av kryptorumets snabbast växande Proof-of-Stake-nätverk (PoS), har framgångsrikt implementerat sin Go-Opera-uppdatering.

De största förbättringarna inkluderar tillägget av en sekunders finalitet och snabbare synkronisering mellan noder. Finalitet hänvisar till garantin att ett block inte kan ändras när det läggs till kedjan. Fantoms uppgraderade tid till slutlighet innebär att nya block nu bekräftas i nätverket inom en sekund.

Fantom tillade att peer-to-peer-synkronisering nu är tre gånger snabbare. Detta innebär att nya noder synkroniseras snabbare när de ansluter sig till nätverket. Projektet förlänger också händelseutsläpp när konsensus inte kan nås på grund av att validerare är offline. Utsläppen är också nu effektivare, konstaterade inlägget.

Fantom kan utföra snabba transaktioner tack vare PoS-ramverket, och det är beroende av validerare för att säkra nätverket snarare än gruvarbetare. Det är ett liknande system som Ethereum hoppas kunna lansera i år.

Precis som Ethereum driver Fantom smarta kontrakt som är lämpliga för behandling av transaktioner för aktiviteter som decentraliserad finansiering.

Tillsammans med Go-Opera-uppdateringen har Fantom uppgraderat sina speciella avgiftsavtal så att både validerare och delegatorer kräver belöningar. Användare kan nu göra anspråk på sina insatsbelöningar med ett enda klick.

Andre Cronje, en del av teamet bakom Fantom och en av DeFi: s mest igenkännliga utvecklare, sa att uppgraderingen var “en stor milstolpe.”

Efter tillkännagivandet hoppade Fantoms inhemska FTM-token från $ 0,48 till $ 0,70 från onsdag till torsdag morgon, en vinst på 40%. Det har trätt tillbaka något sedan dess och handlades till 0,64 dollar vid publicering.

FTM används för betalningar, styrning och nätavgifter inom Fantom-nätverket. Fantom-användare kan tjäna tokens genom att köra en valideringsnod för att sätta sina innehav. Stakers behöver 3,175 miljoner FTM för att bli en validator, vilket motsvarar en kostnad på över 2 miljoner dollar.

Däremot kräver Ethereum att validerare spelar 32 ETH, vilket kommer in på $ 88,608 till dagens priser.

Utlämnande: I skrivande stund ägde författaren till den här funktionen ETH och flera andra kryptovalutor. Andre Cronje är aktieägare i Crypto Briefing.

Dela den här artikeln

Source link

Related posts

Litecoins MW-sekretessfunktion är nu kod klar

Bitcoinguide

Fidelity hoppar in i kryptoanalys med ny produkt

Bitcoinguide

Bancor Burn Update gör protokoll till den ultimata BNT-köparen

Bitcoinguide