Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Exotisk biluthyrning MPH Club accepterar nu Bitcoin – Pressmeddelande Bitcoin News


PRESSMEDDELANDE. MPH Club meddelade att de kommer att tillåta sina kunder att betala i bitcoin för att hyra bilar. MPH Club är en Miami-baserad exotisk och lyxbiluthyrning som gör att deras kunder kan semestra med stil. Deras flotta innehåller de senaste modellerna från Lamborghini, Ferrari, McLaren, Rolls Royce och andra.

De erbjuder några tjänster, som inkluderar:

  • Uthyrning
  • Medlemskap
  • Chaufförer
  • Företagsevenemang
  • Leverans av fordon
  • Hotell- och flygplatshämtning
  • Partnerskapsprogram

Deras tjänst är otroligt populär och har använts av Steve Aoki, Floyd Mayweather och Shaquille O’Neal. En del av anledningen till deras popularitet är att de kan erbjuda ett så stort urval beror på deras partnerskapsprogram.

MPH Club Partnership Program – Denna tjänst gör det möjligt för lokala exotiska bilägare att “låna” sina bilar till MPH Club. MPH Club kommer då att lägga till det i sin flotta och erbjuda det till sina kunder att hyra ut, vanligtvis till ett genomsnittligt pris på $ 1000 per dag. Om bilen hyrs kommer MPH Club att dela vinsten med bilägaren.

Detta program har gjort det möjligt för dem att växa sin verksamhet i en otrolig takt och ge sina tjänster till nästan alla större städer i Florida.

Fördelar med tjänsten

En del av anledningen till att MPH Club är så populär är på grund av den bekvämlighet som de erbjuder sina kunder. För det första inkluderar deras platser Miami, Ft ​​Lauderdale, Boca Raton, West Palm Beach, Neapel, Orlando, Tampa, Jacksonville och Tallahassee. De erbjuder också hotell- och flygplatshämtning för att göra hyrningsprocessen så enkel som möjligt för sina kunder.

Eftersom många av dessa städer är stora semesternubbar (särskilt Miami), gör det att de kan dra nytta av rika beskyddare som vill resa i stil under sin ledighet.

Förutom antalet platser fungerar deras partnerskapsprogram som ett vinn-vinn-vinn-scenario.

  • Kunder – Deras kunder drar nytta av programmet eftersom de får tillgång till ett större urval av bilar. Om MPH Club var 100% beroende av sin egen inventering skulle det vara mycket svårare att erbjuda alla de hyresalternativ de gör. Dessutom innebär det stora utbudet av hyresalternativ ett mer konkurrenskraftigt pris för kunderna.
  • Bilägare – Bilägarna drar nytta av att de kan förvandla sin exotiska bil till en inkomstproducerande tillgång. Eftersom många av dessa bilar kommer att hyra för cirka 1 000 dollar per dag (det dyraste alternativet är Bugatti Veyron till 25 000 dollar per dag) kan bara några dagars hyra skapa en hel del vinst.
  • MPH Club – MPH Club drar nytta av detta arrangemang eftersom de kan öka sitt lager av bilar utan att behöva betala för det. Även om de delar upp vinsten med bilägaren ökar de i princip sina inkomster gratis.

Nu accepterar bitcoin

Som nämnts tillåter MPH Club nu sina kunder att betala för sina hyror i bitcoin. Även om de inte är det första företaget som gör det är det fortfarande ett stort genombrott för kryptovalutan. Några större företag som Microsoft, Home Depot och Bed Bath & Beyond tillåter sina kunder att betala i bitcoin. Skillnaden här är att MPH Club inte är ett större företag.

MPH Club verkar i mycket mindre skala än dessa företag och kan betraktas som ett medelstort företag. De verkar bara i Florida och har några platser i hela staten, men de är långt ifrån ett större företag.

För att lära dig mer om MPH Club och den service de erbjuder, kontakta klubben på:

Webbplats: mphclub.com

Instagram: instagram.com/mphclub/


Detta är ett pressmeddelande. Läsare bör göra sin egen aktsamhet innan de vidtar några åtgärder relaterade till det marknadsförda företaget eller någon av dess dotterbolag eller tjänster. Bitcoin.com ansvarar inte, direkt eller indirekt, för skador eller förluster som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användning av eller beroende av innehåll, varor eller tjänster som nämns i pressmeddelandet.

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Source link

Related posts

Bitcoin-priset hoppar över zonen på 60 000 dollar, kryptoekonomins marknadsvärde klättrar över 2 biljoner dollar – marknader och priser Bitcoin News

Bitcoinguide

Bitcoin Holding vinster, varför BTC kan öka över $ 50K

Bitcoinguide

Japansk regulator syftar till att implementera FATF-regler mot kryptoföretag 2022 – Reglering Bitcoin News

Bitcoinguide