Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Ex WWE Wrestler Kane, nu Knox County borgmästare, tittar på Bitcoin och Litecoin


Som borgmästare i Knox County, Tennessee, tidigare brottare Glen Jacob, scennamn Kane, tittar på Bitcoin och Litecoin för att hjälpa sin kommun.

Sedan Q4 2020 har flera högprofilerade vanliga offentliga företag, inklusive Tesla, investerat i kryptovaluta. Men kommuner som gör detsamma är tunna på marken. Signalerar Jacobs intresse en förändring i det?

Är Bitcoin svaret på att balansera County Books?

Artister som blev politiker är inte en sällsynt affär. Framstående personer som gjorde det inkluderar Ronald Reagan, Arnold Schwarzenegger och Jerry Springer.

Sedan han avgick från WWE meddelade Jacob sin avsikt att köra för ordförandeskapet i Knox County som republikan. Efter sin vinst på 66% – 34% mot den demokratiska motståndaren Linda Haney tillträdde han i augusti 2018.

Jacob förespråkar mer personligt ansvar och mindre statligt ingripande. Ett exempel på detta var hans svar på maskmandatet, där han sa att människor borde vara fria att bestämma själva. Samtidigt ropade han på den fruktansvärda regeringens uppsägning som mandatet representerar.

”Jag oroar mig för att mandat som en storlek passar alla som detta skapar ett fruktansvärt prejudikat för regeringsöverskridande, är svåra att genomdriva, kan orsaka konflikt mellan myndigheterna och allmänheten när de verkställs, och som skrivet, denna order lägger till verkställighetsansvar på privata företag. ”

Han twittrade nyligen om ett möte som han diskuterade Bitcoin och Litecoin. Deltagare var projektledaren för Litecoin Foundation, David Schwartz.

I detta skede är det okänt hur eller till och med om Knox County kommer att använda kryptovaluta. Bara att Jacob är upphetsad över framtiden. Han hänvisade också till kryptogruv i sin tweet.

Tennesse gjorde listan över de fem bästa staterna för Bitcoin-gruvdrift på grund av dess billiga el. Gruvföretaget Bitmain finns också där.

Miami planerar att bli en Crypto Hub

Medan det fortfarande är tidiga dagar för Knox County, under ledning av borgmästaren Francis Suarez, har Miami redan lagt fram sina planer på att bli världens kryptahögstad. För att uppnå detta krävs att teknikföretag, särskilt blockchainföretag, startar där.

Suarez sa att han håller på att ändra det lokala regelverket för att modellera Wyomings kryptovänliga strategi för att uppmuntra detta.

Lokala tjänstemän överväger också att ge stadsarbetare möjlighet att få betalt i Bitcoin och att lokala avgifter och skatter ska betalas i kryptovaluta. Det talas också om att staden köper Bitcoin som en finanspolitisk strategi.

På sin motivation för att göra detta sa Suarez:

”Jag tror att Bitcoin mer än någonting är en möjlighet. Cryptocurrency-utrymmet som helhet är en snabbt växande industri och från och med idag har det inte riktigt ett “hem”. Jag vill göra Miami till “kapitalets huvudstad” och det inkluderar Bitcoin. “

Medan få kommuner hoppar på Bitcoin-tåget kan Jacobs intresse signalera växande uppmärksamhet på lokal nivå.

Bitcoin dagligt diagram

Source: BTCUSD on TradingView.com

Source link

Related posts

Ethereum ETF godkänd medan ETH ger bullriga signaler

Bitcoinguide

IMF: s representant för Nigeria uppmanar till försiktighet vid användning av kryptovalutor – Ekonomi Bitcoin News

Bitcoinguide

Dogecoin Nears All-Time Highs, Price lanserar högre efter Elon Musks ‘Dogefather’ SNL Tweet – Marknader och priser Bitcoin News

Bitcoinguide