Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Pris

eToro utnyttjar Dan Moczulski som ledande affärsutveckling i Storbritannien


EToro, som är investerings- och handelsplattform för flera tillgångar, har säkrat Daniel Moczulski att ansluta sig till sitt brittiska team som regionchef och chef för affärsutveckling, med omedelbar verkan.

Dan har över två decennier av erfarenhet inom finanssektorn, efter att ha arbetat med en rad värdepappersföretag under sin långa karriär som går tillbaka till 1997.

Ser fram emot att träffa dig på iFX EXPO Dubai maj 2021 – Få det att hända!

Han hoppar till det israeliska fintechföretaget som kommer från Star Financial Systems, en Londonbaserad teknikleverantör, där han hade varit dess VD i mer än sju år. Moczulski innehade positionen som Star VD 2014 efter att han ursprungligen togs in som konsult för att ge råd om försäljning och strategi redan 2013.

Dan Moczulski, Star Financial Systems
Dan Moczulski, VD för Star Financial Systems

Under denna långa tid ändrade han företagets affärsmodell från i huvudsak en outsourcad IT-avdelning till en SaaS-modell som stöder flera mäklare.

Föreslagna artiklar

De bästa läkemedelsföretagen att investera i just nu Gå till artikeln >>

Star Financial Systems erbjuder mäklarhandelssystem för marginalhandel, mellanplattformar och backoffice-lösningar som tillgodoser uppskjutna industrier, inklusive spread betting, CFD, forex och kryptovaluta.

Moczulskis erfarenhet av mäklarbranschen började på IG Group 2000 när han gick bättre in i spreadet som återförsäljare med fokus på försäljning. Han tillbringade tio år på den börsnoterade mäklaren och lämnade när han var ansvarig för ledande detaljhandels- och institutionella lag för både spread betting och CFD-verksamhet.

Dan hade också positioner som försäljningsdirektör på City Index, kommersiell chef för London Capital Group och sedan en analog roll med Zignals.

Moczulski ansluter sig till eToro vid en avgörande tidpunkt för den sociala handelsplattformen som är på väg till ett börsintroduktion på Nasdaq. Det 14-åriga israeliska företaget planerar att offentliggöras via en fusion med SPAC FinTech Acquisition Corp. under tredje kvartalet till en massiv värdering på 10,4 miljarder dollar.

Source link

Related posts

Klarna samarbetar med Safello för att ge användare kryptoköp från deras bankkonto »CryptoNinjas

Bitcoinguide

Decentraliserat moln Akash Network integreras med Equinix Metal »CryptoNinjas

Bitcoinguide

Tradeo Review – Vad kan du förvänta dig av mäklaren?

Bitcoinguide