Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Sverige

Ethernity Issue NFT: er minns Muhammad Ali’s Century Fight


Dela den här artikeln

Begränsad utgåva Muhammad Ali NFTs firar 50-årsjubileet av boxningsmatchen “The Century’s Fight”.

Ali Collection NFT: er om eternitet

I samarbete med Ethernity Chain kommer Authentic Brands Group (ABG) och Ali Foundation att mynta icke-fungibla tokens (NFT) av Ali-samlingen för att fira ”Årets kamp” på dess 50-årsjubileum.

I århundradets kamp sågs två obesegrade boxare, Muhammad Ali och Joe Frazer, mot den tunga vikten den 8 mars 1971 vid Madison Square Garden i New York City. Boxmatchen som slutade i Frazers seger anses ha haft en enorm inverkan på den amerikanska kulturen vid den tiden.

Token kommer att spela in den historiska betydelsen av den ikoniska boxningsmatchen som 300 miljoner människor bevittnade på TV vid den tiden.

NFT: erna kommer att präglas på Ethernity Chain, a blockchain-projekt som arbetar med kända offentliga personer för att hjälpa dem att prägla NFT: er med begränsad upplaga. Projektet har godkänts av välkända namn som Winklevoss Twins, Alesso, Paolo Maldini och andra kändisar.

Minting av historiska Ali Collection, säger teamet, stöder vidare äktheten hos NFT: er präglade på Ethernity Chain.

Ali Collection NFT kommer att släppas i slutet av mars 2021, och intäkterna från försäljningen kommer att vidarebefordras till Ali Center – ett prisbelönt museum tillägnad boxarens liv.

Dela den här artikeln

Source link

Related posts

Efter VanEck, NYDIG Files Application för Bitcoin ETF

Bitcoinguide

Ny vändning i Ripple Lawsuit ger Bulls tillbaka till XRP

Bitcoinguide

Coinbase tillkännager den 14 april direkta notering

Bitcoinguide