Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Ethereum, SOL, BSC Dessa är vinnarna av “Ecosystems Wars”


A Rapportera av Messari forskare Roberto Talamas utforskar prestanda för de viktigaste kryptokurvorna i “ekosystemkrig”. Från Ethereum, Cosmos, Solana, Binance Smart Chain verkar DeFi gå från en “trend” till en relevant sektor för vilken plattform som helst som vill ta en andel av 55,29 miljarder dollar i Total Value Locked (TVL) på dessa protokoll.

Enligt Talamas var Polkadot och Cosmos tillgångar bland de sämsta i veckan. Med DOT nere 27,2% i 7-dagarsdiagrammet och ATOM ned 30% under samma period. Cosmos, tillgångar såg förluster från 4% till 27% ungefär som Polkadot med 14% till 30% förluster i KSM, POLY, AKRO och andra större tokens.

Ethereum ETH ETHUSD
Källa: Messari

Solana (SOL) var någonstans i mitten som Talamas sa. Från 15 aprilth till 18 aprilth, SOL såg hausseartade prisåtgärder och tog 29% vinst. I skrivande stund rör sig SOL i sidled i 1-timmarsdiagrammet med 8,1% förluster under dagen efter det allmänna marknadssentimentet, men fortfarande upp 25,2% på en vecka.

Solanas ekosystem följde en annan bana med AUDIO, RAY, HXRO och andra i en nedåtgående trend efter att kryptomarknaden kraschade förra helgen. AUDIO och KIN har 26% och 28% förluster och har de sämsta resultaten i detta ekosystem.

Binance Smart Chains tillgångar såg liknande åtgärder med PancakeSwaps ursprungliga token, CAKE, med 11,3% i vinst, i skrivande stund och 129% i 30-dagarsdiagrammet. Som rapporterats av NewsBTC inledde CAKE en migrationsprocess och kunde uppleva ytterligare köpstryck från sin uppdaterade brännmekanism.

När det gäller on-chain-aktivitet rapporterade Binances VD, Changpeng Zhao, 9 miljoner transaktioner under gårdagens handelsdag. Denna mätvärde har ökat i betydande takt sedan februari 2021. Zhao tog tillfället i akt för att adressera Ethereums utvecklare.

Alpha Finance (Alpha) och Cream (CREAM), som forskaren uppgav, har underpresterat med en förlust på 36,7% respektive 46,9%. Som framgår nedan representerar XVS och BNB kontrakten i BSCs ekosystem med 26% förlust respektive 3% vinst.

Ethereum ETH ETHUSD
Källa: Messari

Ethereum, fortfarande den obestridda kungen

Ethereums tillgångar i DeFi har också dåliga resultat. Med större tillgångar som UNI, YFI, SNX, SUSHI med upp till 28% förluster. Endast MakerDAO (MKR) kunde stoppa björnarna och ge 58% avkastning under samma period. Denna tillverkare sitter på toppen av DeFi, följs noggrant av Compound, med en TVL på 9,03 miljarder dollar.

Ytterligare uppgifter från Messari pekar på en ökning av utlånssektorn under första kvartalet 2021. Utlåningsprotokoll Aave, Compound och MakerDAO dominerade sektorn som låg på en rekordhög nivå med 25 miljarder dollar. Compound bearbetar dock majoriteten av utestående lån med en marknadsandel på 53%.

Ethereum nådde en heltidshöjd före kraschen, eftersom handelsvolymen för spot- och derivatmarknaden var varm. I skrivande stund ligger ETH på $ 2.377,42 med 5,2% förluster i 24-timmarsdiagrammet och 42% vinster i 30-dagarsdiagrammet. Volatilitet kan fortfarande ha en viktig roll i de kommande dagarnas prisåtgärder.

Ethereum ETH ETHUSD
ETH med måttliga förluster i det dagliga diagrammet. Källa: ETHUSD Tradingview

Source link

Related posts

Defi Trading Platform Support 100X Hävstång. Ingen KYC. Ingen gasavgift – Pressmeddelande Bitcoin News

Bitcoinguide

Cardano Price raderar Breakout Pop med hälften, möter björniga H&S-risker

Bitcoinguide

Chinese Lottery Firm Rebrands, köper Bitcoin Mining Rig-tillverkare för $ 100 miljoner – Mining Bitcoin News

Bitcoinguide