Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Ethereum och Bitcoin ser “Bullish” ut efter att ha motstått “Makroslag”


Bitcoin och Ethereum är nere från sina senaste 2021-toppar, men jämfört med deras traditionella motsvarigheter på marknaden har de visat mer motståndskraft under den senaste tidens “kungliga makroslag”.

Det är därför en toppekonom och investerare säger att detta är otroligt hausseartat för de två kryptovalutatillgångarna.

Royal Macro Beating kan inte ta ner Bullish Bitcoin och Ethereum

Den här veckan sjönk aktiemarknaden och ädelmetaller såg en kraftig försäljning eftersom makromiljön fortfarande är orolig globalt. Ändå har Ethereum och Bitcoin på ett eller annat sätt hållit sig jämfört med ett “kungligt makroslag”.

Ekonom och näringsidkare Alex Kruger säger motståndskraften är “hausse” för Bitcoin och Ethereum. De två bästa kryptotillgångarna har varit i en uppåtgående trend under ett helt år nu, och de senaste makrojitterna har varit den första stora stöten på vägen sedan.

Relaterad läsning | “Underbar” Shark Tank-investerare flyttar en del av portföljen till Bitcoin och Ethereum

Bitcoin exploderade från lägsta nivåer runt $ 4000 till $ 58.000 per mynt på höjden, medan Ethereum föll till under $ 100 och har stigit till $ 2000 sedan. Den mer än 10x stigningen kan dock inte vara nära mållinjen, och det kan vara katalysatorn som skickar kryptokurvorna högre genom motståndsnivån att hålla sig så bra här.

bitcoin och Ethereum makroslag

Ethereum and Bitcoin have held up extremely well compared to the S&P 500 and gold. | ETHUSD on TradingView.com

Förändringen av vakten till krypto pågår

Aktiemarknaden är på tunn is, och ädelmetaller kan inte uppgraderas eller uppdateras och har begränsad användning i framtiden som en värdebutik jämfört med kryptovalutor.

Den digitala guldberättelsen har fungerat, och brantheten i guldförsäljningen ovan visar hur effektiv berättelsen har varit. Kryptopriser som håller så bra medan guld faller, kan skicka ännu mer kapital som strömmar ut från metaller och in i den knappa digitala tillgången.

Relaterad läsning | Mark Cuban Slams Peter Schiff: Gold is Dead, Bitcoin och Ethereum Are Today

Vinsttagande i den valutaöverhettade aktiemarknaden vill följa pengarna, varhelst gräset är grönare och vinsten är konsekvent. Om den platsen är kryptomarknaden, kan kapitalflodens portar äntligen komma som hjälper till att driva Bitcoin till priser på hundratusentals dollar per mynt och tiotusentals dollar per eter.

De framväxande teknikerna kommer nu till sin rätt som finansiella tillgångar, och institutionella investerare har börjat inse övergången från traditionella tillgångar till digitala, och de som hittills varit tidiga har varit de mest lönsamma.

Kommer Bitcoin och Ethereum att fortsätta hålla upp det här bra, eller kommer de slutligen att ge efter för det fortsatta makroslag som pågår över marknader just nu?

Featured image from Deposit Photos, Charts from TradingView.com

Source link

Related posts

Engelska fotbollsklubben undertecknar sponsoravtal som inkluderar möjligheten att få betalda bonusar i Bitcoin – Nyheter Bitcoin News

Bitcoinguide

Bridge Oracle lanserar snart Mainnet

Bitcoinguide

El Español säger att de spanska myndigheternas gemensamma uttalande är en varning till företag i Teslas köp av BTC – Nyheter Bitcoin News

Bitcoinguide