Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Sverige

Ethereum Layer 2-lösning Hermez Network lanseras på Mainnet


Viktiga takeaways

  • Hermez Network, en Layer 2-skalningslösning för Ethereum, har lanserats på mainnet.
  • Nätverket använder zk-rollup-teknik för att möjliggöra snabba och billiga transaktioner.
  • Hermez lanserade sitt eget plånboksgränssnitt, tillgängligt via MetaMask.

Dela den här artikeln

Ethereums Layer 2 välkomnar en ny ankomst: Hermez Network.

Hermez Network lanseras

Hermez Network har gått live på Ethereum mainnet.

Layer 2-projektet delade nyheter om uppdateringen i ett blogginlägg tidigare idag. I den skrev de:

“Vi strävar efter att hjälpa till med Ethereums trängselstoppar och sänka inträdesbarriären för decentraliserad finansiering. Det här är bara början, men nätverket kommer att kunna bearbeta stora mängder transaktioner och flytta digitala tillgångar till ett värde av miljarder dollar. ”

Hermez Network är en form av samlad verksamhet som fungerar genom att gruppera transaktioner för att skapa SNARKs – kortfattade icke-interaktiva kunskapsargument. Dessa SNARKs blir sedan avgjorda på Ethereum-baslagret som en transaktion. Rollups är användbara för att hantera transaktioner med högre hastighet och lägre kostnad än i baskedjan, och de har två former: ZK-Rollups och Optimistic Rollups.

Hermez Network är ett exempel på en ZK-Rollup, även om Optimistic Rollups som Optimism också nyligen har vänt huvudet eftersom kostnaden för att använda Ethereum slår rekordhöjder. Igår redogjorde Uniswap för sina planer på att gå live på Optimism “strax efter” dess V3-uppdatering kommer live den 5 maj.

Hermez Network varnade för att det finns en risk för “möjliga buggar” i koden i meddelandeposten. Lösningen testades och granskades på Ethereums Rinkeby-testnät innan den lanserades på mainnet. De skrev att användare ”bör behandla det som en tidig version och bör förvänta sig att det kan finnas fel. ”

Hermez Network har lanserat en bug bounty program att idiotsäkra koden, betalar upp till 100 ETH för kritiska problem. Det finns också ett plånboksgränssnitt för interaktion med lösningen. Den är tillgänglig via den allmänt använda Web3-plånboken MetaMask.

Blogginlägget noterar att användare nu kan skapa konton, sätta in pengar, skicka transaktioner och ta ut medel via nätverket. Den stöder initialt ETH, USDT, DAI, wBTC och HEZ.

Utlämnande: I skrivande stund ägde författaren till denna funktion ETH och flera andra kryptovalutor.

Dela den här artikelnSource link

Related posts

MicroStrategy planerar ytterligare $ 690 miljoner Bitcoin-injektion

Bitcoinguide

OpenSea samlar in 23 miljoner dollar i serie A-finansieringsrunda

Bitcoinguide

Jack Dorseys tokeniserade tweet har sålts för 2,9 miljoner dollar

Bitcoinguide