Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Ethereum i ett perfekt ögonblick att köpa? Analytiker väger in


Marknaden har drabbats av björnarna, men Ethereum (ETH) har lyckats behålla sidorörelser i 24-timmarsdiagrammet. Handlas till $ 2.404,36, och ETH gick mot en ny rekordhög nivå före kraschen. Investerare som letar efter ett bra inträde för en lång position kan dra nytta av det nuvarande fallet.

Ethereum ETH ETHUSD
ETH återtar en hausseartad fart i det dagliga diagrammet. Källa: ETHUSD Tradingview

Analytikern Ben Lilly har följt handelsparet ETH / USD noga. Förutspå den senaste hausseartade prisåtgärden hävdade analytikern ökad volatilitet för paret när det rörde sig nära en låg punkt på sin gammakurva.

Används som ett mått för att mäta hur snabbt en tillgångs pris kan förändras i förhållande till varje enpunktsökning, antydde gamma på detta handelspar också en “mer explosiv” prisåtgärd mot uppåtriktningen och ytterligare volatilitet mot helgen, som Ben Lily sa:

(…) tillbaka vid max negativt gamma, cirka 1,5 miljoner dollar per $ 10 drag. (Volatilitet) fortfarande hög fram till veckoslutet i morgon.

Ethereum ETH ETHUSD
Källa: Ben Lilly

I skrivande stund sjunker Bitcoins (BTC) pris på de lägre och höga tidsramarna. Å andra sidan har ETH nyckelstöd på ovannämnda nivåer. Denna prisåtgärd sammanfaller med en minskning av Bitcoins dominans till liknande nivåer som inte har sett sedan tjurmarknaden 2017.

Under denna period gick “altcoins till bananer”, som analytikern uppgav när han delade diagrammet nedan och visade två ögonblick när ETHs pris har översteg “i förväntningar”. Ben Lilly tillade:

Den första pausen högre resulterade i nästan 800% avkastning medan den andra, över 400%. Dessa typer av “effekter” är vad jag anser bryta mot normen (…). Och för närvarande ser jag potentialen för en altsäsong som börjar ta form.

Ethereum ETH ETHUSD
Källa: Ben Lilly

Ethereums mest bullriga faktor

Ytterligare två evenemang kan fungera som katalysatorer för ETHs pris. Som analytikern sa i en tidigare analys kommer värdepappersföretaget Grayscale i slutet av april att börja förvärva tillgångar för sin produkt.

Först kunde detta ha gynnat Bitcoins pris eftersom Grayscale Bitcoin Trust (GBTC) representerade mycket av efterfrågan på denna kryptovaluta under de senaste månaderna. Situationen nu kan vara annorlunda, som Ben Lilly sade:

En sak som jag skulle vilja lägga till är att kapitalflödet från GBTC-effekten kanske inte kommer in igen. Men nter ETHE eller de andra litar på. De andra trusterna har mindre cirkulationsförsörjning och det är mindre kapitalintensivt att skapa premier i dessa fordon. Grayscale Effect 2.0 – Altcoin-version?

ETH: s prisstörsta katalysator kunde emellertid implementeras med Hard Fork London och EIP-1559. För att distribueras i juli kommer den här uppdateringen att ändra Ethereums avgiftsmodell och göra ETH till en tillgång med deflationstryck och en leverans i kontinuerlig minskning. Medgrundare av Ethhub.eth, Anthony Sassano, förklarade det enligt följande:

När EIP-1559 är implementerat kommer varje enskild transaktion på Ethereum att bränna $ ETH. Varje likvidation, varje ETH-överföring, varje lager 2-bevis, varje DEX-handel och till och med varje matta – det spelar ingen roll vad transaktionen är – ETH kommer att fortsätta att brännas. Evigt.

Source link

Related posts

Colombianskt kryptovalutaprojekt Kmuschicoin får popularitet när antagandet i lokala butiker växer – Altcoins Bitcoin News

Bitcoinguide

Ether Hashrate klättrar till nya höjder, rapporter säger att en 2000 Megahash ETH-gruvarbetare kommer att släppa i sommar – Mining Bitcoin News

Bitcoinguide

Gold Bug Peter Schiff’s Son går All-in på BTC – Bitcoin News

Bitcoinguide