Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Sverige

Ethereum erbjuds nu på Amazon Managed Blockchain


Amazon har meddelat att Ethereum nu är tillgängligt via sin blockchain-tjänst, Amazon Managed Blockchain.

Meddelandet innebär att användare av molntjänstplattformen Amazon Web Services (AWS) kan ställa in Ethereum-noder och gå med i nätverket via Amazons blockchain-tjänst.

Ethereum-noder är programklienter som driver Ethereum-nätverket och verifierar transaktioner. Användare kommer att kunna gå med i Ethereum-mainnet samt testnät som Rinkeby och Ropsten.

Enligt Amazon kommer dess stöd för Ethereum att göra åtkomst till nätverket säker. “Med Amazon Managed Blockchain får kunder säkert nätverk, kryptering vid vila och transport, säker åtkomst till nätverket via standard open-source Ethereum API: er, snabba och tillförlitliga synkroniseringar med Ethereum blockchain, och hållbar elastisk lagring för storleksdata”, säger företaget sa i ett inlägg.

Det tillade att Ethereum-noderna kommer att övervakas för hälsa och bytas ut vid behov, och noterade att uppdateringar av Ethereum-programvaran kommer att automatiseras.

Amazon Managed Blockchain lanserades 2019. Det tillåter användare att gå med i offentliga blockchain-nätverk och skapa egna privata blockchain-nätverk.

Ansvarsfriskrivning: författaren ägde BTC, ETH, UNI och DOT i skrivande stund.

 Source link

Related posts

Binance investerar $ 100 miljoner i betalt nätverk bara veckor efter hack

Bitcoinguide

XRP ökar nästan 20% när Token Holders Unite Against SEC

Bitcoinguide

Binance investerar i BETALT nätverk bara veckor efter hack

Bitcoinguide