Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Pris

Etereumbaserad förutsägelsemarknad PlotX migrerar till Polygons L2-lösning »CryptoNinjas


PlotX, en Ethereum-baserad förutsägelsemarknad, har meddelat att den migrerar till Polygons L2-lösning (tidigare känd som Matic). Detta gör det möjligt för kryptohandlare att frigöra trängsel och flytta likviditet mellan Ethereum och andra överbryggbara kedjor som Matic, zkRollups, OVM, PolkaDot och Binance Smart Chain.

Ish Goel, grundare av PlotX

”Två stora kyckling-äggproblem för DeFi bygger på skalning av infrastruktur och likviditet på marknaderna. I marknadsföringsprotokoll som PlotX kräver det att få publikens visdom en vänlig UX, försumbar gasavgift och mycket likvida marknader. Detta är anledningen till att PlotX har arbetat med Polygon och flera andra partners för att ge en första av sitt slag L2-upplevelse för förutsägelsemarknader – tillåtelsefri, icke-vårdnad med vital snabb UX. ”
– Ish Goel, grundare av PlotX

Som ett icke-depåprediktionsprotokoll tillåter PlotX handlare att få exponering för krypto genom att komma in på förutsägelsemarknader och tjäna avkastning för att korrekt bestämma hur en viss tillgång kommer att röra sig. PlotX skapar marknader med hög avkastning med hjälp av en automatiserad marknadsförare med alla transaktioner som behandlas on-chain.

Hjärnbarnet till ex-Nexus och GovBlocks-utvecklare, PlotX beskrivs ofta som “Uniswap för förutsägelse marknader.” Användare kan förutsäga fyra timmar, dagligen eller veckovis utan att drabbas av nackdelar med centraliserade förutsägelsemarknader, motpartsrisk, höga kostnader och orättvis uppgörelse.Source link

Related posts

Ankr lägger till Eth2-futures (fETH) i sitt stakesystem »CryptoNinjas

Bitcoinguide

AIKON lanserar ny multi-sig kryptoplånbok med stöd av Coincover, garanterad av Lloyds of London »CryptoNinjas

Bitcoinguide

Binance gör strategiska investeringar i krypto hedgefond Multicoin Capital »CryptoNinjas

Bitcoinguide