Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Sverige

Equilibrium höjer $ 2,5 miljoner för att tävla i Polkadot-auktion


Dela den här artikeln

Equilibrium, ett interoperabelt DeFi-projekt på Polkadot, samlade 2,5 miljoner dollar för att bygga sin decentraliserade handelsplattform.

Equilibrium Promises Cross-Chain DEX

Finansieringsrundan såg deltagande från olika kryptofonder, inklusive KR1, Signum Capital, Hypersphere, Block Dream, Genesis Block Ventures, DFG Capital, FBG Capital och andra.

Equilibrium bevisade först sin kompetens när det vann ett bidrag från Web3 Foundation för att integrera Curve Finance, en populär automatiserad marknadsförare (AMM), med Polkadot.

Projektet bygger för närvarande olika DeFi-produkter, inklusive en kedjedecentraliserad börs (DEX) och en interoperabel penningmarknad.

Genom att utnyttja Polkadots interoperabilitet hoppas laget att låsa upp likviditet från ett brett spektrum av tokeniserade tillgångar över olika blockkedjor. Men för att läggas till i Polkadot-ekosystemet måste Equilibrium vinna en av fallskärmsautomaterna, en begränsad och dyr resurs i nätverket.

Polkadot stöder endast högst 100 fallskärmar som auktioneras ut till lag som spelar maximalt antal infödda tokens som heter DOT.

Enligt Equilibrium skulle laget använda den senaste finansieringen för att köpa fler DOT-tokens och sätta dem för den kommande auktionen med fallskärmsautomater.

Dela den här artikelnSource link

Related posts

Visa tillåter USDC-betalningar på Ethereum

Bitcoinguide

Allt du behöver veta om kryptovalutans nästa stora sak: decentraliserad ekonomi

Bitcoinguide

Stellar Blockchain möter avbrott när vissa validerare går offline

Bitcoinguide