Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Pris

Enjin samlar $ 18,9 miljoner för att lansera den första dedikerade NFT-blockkedjan på Polkadot »CryptoNinjas


Enjin, skaparna av standarden ERC-1155 non-fungible token (NFT), har meddelat att de har sålt ut sin privata försäljning på 18,9 miljoner dollar för Efinity, en nästa generations NFT-blockkedja tillverkad för spel, appar, företag och skapare. på Polkadot.

Finansieringsrundan leddes av Crypto.com Capital, DFG Group och Hashed, med stöd från Hypersphere, BlockTower, Blockchain.com Ventures, Fenbushi, Iconium, HashKey, Arrington XRP Capital, DeFi Alliance och en omfattande lista över andra ledande företag , kändisar och individer.

“NFT bör vara för alla”, säger Caleb Applegate, COO för Enjin. ”Att bygga med Polkadot gör det möjligt för oss att leverera en tillgänglig, skalbar lösning som ger alla möjlighet att delta i den framväxande NFT-ekonomin. Med tanke på slutanvändaren kommer Efinity att ge en rolig, enkel och tillgänglig upplevelse för alla. ”

Funktioner i Efinity

Efinity är inställd på att behandla transaktioner var sjätte sekund och kommer att använda bevis på insats för att skala till 1000 TPS.

Enjin utvecklar också en ny kedjestandardstandard kallad “Paratoken” som gör det möjligt att flytta alla fungibla eller icke-fungibla token från vilken blockkedja som helst till Efinity-nätverket och sedan användas i hela Polkadot-ekosystemet.

Paratokens är ett framsteg av ERC-1155 NFT-standarden som Enjin var pionjär 2017, som sedan dess har antagits av företag som Microsoft, Nike och OpenSea.

“Digitala tillgångar bör finnas i en metavers av blockkedjor”, säger Witek Radomski, CTO i Enjin. “Att öppna likviditet över flera blockkedjor och användningsfall kommer att ansluta ett brett ekosystem av skapare, köpare och säljare.”

Teamet har släppt en whitepaper som beskriver det nya Efinity Token (EFI), utformat för transaktionsavgifter, likviditet och avkastning genom att placera Enjin Coin (ENJ). Gemenskapsstyrning kommer att göra det möjligt för EFI-innehavare att lägga fram och rösta om förslag för att styra nätverkets framtid.

Inledningsvis har Enjin tilldelat 15% av det totala EFI-utbudet som användare kan tjäna genom att sätta ENJ på Efinity och prägla tokens med ENJ. ENJ-aktörer kommer också att tjäna EFI som samlas in från nätavgifter, provisioner på marknaden, överbryggande vägtullar och smarta avgifter.

Enjin kommer att investera vidare i Snowfork’s open source-broar för att möjliggöra för NFT att flyta mellan Polkadot, Ethereum och andra blockkedjor.

Från och med NFT.io kommer marknadsplatser på Efinity att belöna anbudsgivare med EFI, skapa evig likviditet för alla tillgångar och låta samlare se en uppdaterad värdering av sina NFT-portföljer.

“Vi skapade den första NFT-plattformen 2017 tillsammans med den avancerade ERC-1155-standarden”, säger Maxim Blagov, VD för Enjin. “Med Efinity ger vi NFT-industrin en dedikerad, specialbyggd blockchain som skapar tillkomsten av en världsomspännande, avancerad digital tillgångsekonomi – en fri, öppen och decentraliserad marknad där nya digitala världar börjar.”Source link

Related posts

Blockpass för att stödja DuckStarters deltagande IDO: er med efterlevnadstjänster »CryptoNinjas

Bitcoinguide

Playtech tillkännager utnämning av Brian Mattingley till ordförande

Bitcoinguide

SIMBA Chain utvidgas till Avalanche blockchain som möjliggör distribution av smarta kontrakt med låg kod »CryptoNinjas

Bitcoinguide