Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Sverige

Enjin lockar Binance och Microsoft till NFT Project


Dela den här artikeln

Enjin har avslöjat att mer än 50 företag använder sin JumpNet blockchain, enligt ett tillkännagivande på företagets webbplats.

Vad är JumpNet?

JumpNet är en blockkedja som är utformad för att vara värd för icke-fungibla tokens eller NFT: er designade för Ethereums ERC-1155-standard.

Mer än 50 företag har lanserat icke-fungibla tokens eller “cryptocollectibles” på JumpNet inom två veckor efter lanseringen.

Listan över partners inkluderar anmärkningsvärda företag som Microsoft, Binance och OKEx. Andra partners inkluderar Kriptomat, BlockDown, Ludena Protocol, Lost Relics, Japanese VTubers, MyMetaverse, The Six Dragons, Beauty in the Streets och MetaverseMe.

Microsoft har skapat en serie NFT: er som heter Azure Heroes på JumpNet. Under tiden har Binance, Kriptomat och OKEx skapat minnesföremål och digitala bärbara datorer.

”JumpNet har helt förändrat utvecklingshastigheten”, säger Simon Kertonegoro, Enjin VP för Developer Success. “Att kunna prägla och handla fritt har blockerat nästan alla projekt och de flyttar över till JumpNet så fort som möjligt.”

Enjin minskar Ethereum-kostnaderna

Enjin förlitar sig på konsensusbevis snarare än gruvdrift, vilket innebär att den kan utföra transaktioner utan att förlita sig på Ethereums höga transaktionsavgifter och gruvbegränsningar.

Genom att minska sitt beroende av Ethereum-gruvdrift minskar plattformen också ekologisk påverkan. Enligt Enjin använder detta tillvägagångssätt 99% mindre strömförbrukning än Ethereum.

Enjin började som en NFT-utgivningsplattform 2017 med ett särskilt fokus på spel. Ett år senare var företaget banbrytande för ERC-1155-token-standarden, som har förmågan att stödja både kryptovaluta-tokens och icke-fungibla tokens i ett smart kontrakt.

Företaget syftar till att arbeta med mer än bara Ethereum: Enjin samlade nyligen 18,9 miljoner dollar från privata investerare för att bygga en NFT-blockkedja på Polkadot som heter Efinity.

Ansvarsfriskrivning: Vid skrivandet höll författaren Cosmos.

Dela den här artikelnSource link

Related posts

Bitcoin till $ 50 000 “Ohållbart”, säger JP Morgan

Bitcoinguide

Mastercard leder $ 65 miljoner insamlingar för ConsenSys

Bitcoinguide

Morgan Stanley Investment Arm kan göra Bitcoin-insats

Bitcoinguide