Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Pris

Enjin lanserar två skalningslösningar för att ta bort gas och stödja NFT från alla blockchain »CryptoNinjas


Enjin, medskapare av ERC-1155-tokenstandarden, meddelade idag att de lanserar två skalningslösningar för att avlägsna gas och stödja fungibla och icke-fungibla tokens (NFT) från vilken blockkedja som helst: JumpNet, lansering den 6 april, och Efinity, lanseras senare 2021.

JumpNet kommer att använda ProA of Authority (PoA) konsensuslogik i en privat Ethereum-baserad blockkedja för att få ” evigt fri ” skalning till Ethereum. Skalningslösningen kommer vid en tidpunkt då nätet är förlamat av höga gasavgifter, vilket har gjort att prägling, handel och distribution av majoriteten av NFT: er ohållbara.

Enjin har också tillkännagett en utökad räckvidd för det kommande Efinity Network, en decentraliserad motorväg med flera kedjor som stöder fungibla och icke-fungibla tokens från andra kedjor.

Efinity är byggt för att vara en öppen plattform som varje plånbok, marknadsplats eller utbyte kan använda för att anta alla blockkedjor och hantera transaktioner på ett skalbart sätt.

Witek Radomsky, Enjin CTO

”JumpNet är vårt snabba bryggnätverk som gör det möjligt för skapare att massdistribuera tusentals NFT utan kostnad. Tokens på JumpNet kan hoppa mellan Ethereum-nätverket eller Efinity (vår kommande NFT-motorväg) när den lanseras senare i år. Dessa tekniker kommer att göra det möjligt för utvecklare att nå vanliga användare och erbjuda moderna upplevelser utan att oroa sig för oförutsägbara omkostnader orsakade av gasavgifter. ”
– Witek Radomski, Enjin CTO

Enjin

Enjin-plattformen har antagits av över 8700 skapare som snart kommer att kunna mynta flerkedjiga tokens och porta dem på kompatibla blockkedjor, och skapare på andra blockkedjor kommer att kunna flytta sina tokens till Efinity för att sänka gasavgifterna.

Företag som Microsoft, Atari och innovatörer inom branscher använder redan Enjin-plattformen för att leverera nästa generations upplevelser och resultat för sina kunder. Från och med den 6 april tillåter Enjins JumpNet dessa organisationer att genomföra ett brett spektrum av åtgärder med inga gas- eller transaktionsavgifter:

  • Skicka och ta emot Enjin Coin (ENJ) och ERC-1155 tokens via Enjin Wallet
  • Mint ERC-1155-tokens på Enjin-plattformen
  • Handla ERC-1155-tokens på Enjin Marketplace
  • Distribuera ENJ- och ERC-1155-tokens via QR-koder
  • Distribuera automatiskt ERC-1155-tokens från Enjin-integrerade appar och spelSource link

Related posts

Bitcoin-utbyte Xcoins får principiellt godkännande för Maltas VFA-licens »CryptoNinjas

Bitcoinguide

NFTs Are Here!! What’s Next For the Art World and Beyond?

Bitcoinguide

Horizen att integrera IOTA Oracles på sitt sidokedjeprotokoll Zendoo »CryptoNinjas

Bitcoinguide