Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Sverige

Enjin lanserar ny NFT Blockchain på Polkadot


Viktiga takeaways

  • Enjin lanserade en ny NFT-blockkedja ovanpå Polkadot-protokollet.
  • Dubbed Efinity, det kommer att ge en enkel och tillgänglig upplevelse för alla som vill delta i NFT-ekosystemet.
  • Både ENJ och DOT fortsätter att konsolidera utan att ge en tydlig väg för vart priserna är på väg.

Dela den här artikeln

Polkadots ekosystem välkomnar ett nytt NFT-nätverk som lanserades av Enjin. Den nya plattformen kommer att främja blockchain-interoperabilitet, vilket ökar likviditeten i båda protokollen.

Enjin lanserar NFT Blockchain på Polkadot

Enjin är redo att lansera nästa generations NFT-blockkedja i Polkadot-nätverket efter en privat försäljning på 18,9 miljoner dollar. Dubbed Efinity, det möjliggör mycket skalbara transaktioner för spel, appar, företag och skapare.

Caleb Applegate, COO i Enjin, bekräftade att det inte var bra att bygga Efinity på Polkadot. Blockkedjans hastighet gjorde det möjligt att “leverera en tillgänglig och skalbar lösning” för NFT-ekonomin.

I själva verket är spelkanalnätverket inställt på att behandla transaktioner var sjätte sekund under en konsensusalgoritm som kan skala till 1000 transaktioner per sekund.

“Med Efinity ger vi NFT-industrin en dedikerad, specialbyggd blockchain som skapar tillkomsten av en världsomspännande, avancerad digital tillgångsekonomi – en fri, öppen och decentraliserad marknad där nya digitala världar börjar”, säger Enjin VD Maxim Blagov.

Enjin utvecklar också en ny utveckling av sin ERC-1155 NFT-standard, kallad Paratoken. Tvärkedjetoken kommer att vara bron för alla fungibla eller icke-fungibla symboler som används i Polkadots ekosystem.

Efinity förväntas utvidga verktyget Enjin Coin och Polkadot-nätverket eftersom det kommer att öppna upp likviditet och ansluta ett brett ekosystem av skapare, köpare och säljare.

Marknadsdeltagare har ännu inte reagerat

Trots meddelandets betydelse har ENJ och DOT ännu inte reagerat. Dessa kryptovalutor har konsoliderats inom ett smalt intervall utan att ge en tydlig signal för vart de är på väg nästa.

Enjin Coin’s svaga prisåtgärder fick Bollinger-banden att klämma in inom 12-timmarsdiagrammet. Många tekniska analytiker ser pressningar som stagnationsperioder som vanligtvis lyckas av anmärkningsvärda prisrörelser. Ju längre pressen är, desto våldsammare bryter utbrottet som följer.

Med tanke på detta tekniska indexs oförmåga att ge en tydlig väg för riktningen för ENJ: s trend är området mellan det nedre och det övre bandet en rimlig handelszon.

Endast en 12-timmars ljusstake nära eller över någon av dessa kritiska prishinder kommer att avgöra om tjurar eller björnar kan ta kontroll över Enjin Coin.

Prisdiagram för Enjin Coin-dollar
ENJ / USD på TradingView

Att skära genom det allmänna motståndet till $ 2,64 skulle sannolikt följas av en ökning av köporder. Under sådana omständigheter kommer ENJ att återuppta sin uppåtgående trend och gå vidare till 1,272% Fibonacci retracement-nivå till $ 3,50.

Omvänt kan en ökning av försäljningspresset som pressar Enjin Coin under supportnivån på 2,00 $ leda till en nedgång mot det 100-timmars glidande genomsnittet på 1,50 $.

Tålamod är nyckeln

Liksom Enjin Coin går Polkadot också igenom en stagnationsfas. Priset har mestadels handlats mellan $ 30,00-stödet och $ 39,80-motståndet den senaste veckan. Sådant marknadsbeteende ledde till bildandet av en parallell kanal på 12-timmarsdiagrammet.

Varje gång DOT har stigit till kanalens övre gräns på $ 39,80 sedan 22 mars inträffar ett avslag som driver priserna till den nedre kanten på $ 30,00. Från denna punkt tenderar det att komma tillbaka, i överensstämmelse med en kanals egenskaper.

Även om parallella kanaler erbjuder utmärkta vinstmöjligheter med tanke på prisåtgärdens förutsägbarhet, indikerar dessa tekniska mönster inte vilken riktning trenden kommer att resultera i. Av den anledningen tenderar erfarna handlare att vänta på en klar paus utanför kanalen innan de går in i en handel.

Prisdiagram för Polkadot US-dollar
DOT / USD på TradingView

Två prismål uppstår genom att mäta kanalens bredd och lägga till den i de potentiella breakout-punkterna. På uppsidan kommer Polkadot att stiga till $ 53,00 om det skär igenom $ 39.80 motståndet. Men om DOT stänger under $ 30,00-stödet kan en nedgång till $ 22,50 förväntas.

Med tanke på det obeslutsamhet som både Enjin Coin och Polkadot presenterar är det absolut nödvändigt att vänta på en avgörande 12-timmars ljusstake nära motstånd eller under stöd innan du går in i någon handel.

Utlämnande: I skrivande stund ägde denna författare Bitcoin och Ethereum.

Dela den här artikelnSource link

Related posts

Kinas chef för digitala valutaprojekt säger att “anonymitet är inte genomförbart”

Bitcoinguide

Lust efter finansnära $ 50.000 med gråskalearkivering

Bitcoinguide

OKEx, MXC tillkännager $ 40 miljoner investeringar i Solana Ecosystem

Bitcoinguide