Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

En valutamäklare överför 1200 BTC tillhör Mirror Trading International till en sydafrikansk likvidator – Reglering Bitcoin News


Nya rapporter från Sydafrika antyder att totalt 1200 bitcoins som tillhör den nu nedlagda Mirror Trading International (MTI) nyligen överfördes från FX Choice till en utsedd likvidator. Rapporterna tillägger att överföringen har sanktionerats av Financial Sector Conduct Authority (FSCA), landets regulator för finansbranschen.

Bekräftelse av överföringen

Enligt en sydafrikansk mediarapport hade 1200 BTC fastnat på MTI: s konto hos FX Choice sedan juni 2020. På samma sätt rapporterade Bitcoin.com News i augusti 2020 att FX Choice hade blockerat MTIs konto efter att en utredning om bitcoinhandelsföretaget fann “Oro för efterlevnad.” Och nu bekräftar en företrädare för FX Choice i ett nytt uttalande den 29 mars 2021 överföringen av medel. Representanten sa:

FSCA har godkänt spridning av MTI: s frysta medel i FXChoice till de utsedda likvidatorerna. Vi bekräftar att överföringen nu har slutförts och vi anser att frågan är avslutad.

Återhämtning obetydlig

Under tiden, i FX Keys uttalande som bekräftar överföringen, misslyckas mäklarföretagets representant det faktiska antalet bitcoins som skickats till likvidatorn. Istället är det Brandon Topham, FSCA: s chef för utredningar och verkställighet, som i en podcast avslöjar att 1200 bitcoins faktiskt hade skickats till likvidatorer. Topham klargjorde också att bitcoins överfördes “direkt till likvidatorerna.”

Efter att MTI kollapsade i slutet av december 2020 närmade sig två missnöjda investerare omedelbart en sydafrikansk domstol som begärde lättnad efter att ha misslyckats med att ta ut sin bitcoin (BTC). Domstolen dömde till deras fördel och en likvidator tillsattes för att övervaka processen för återvinning av bitcoins. Fortfarande representerar denna avkastning på 1200 bitcoins bara en liten del av de över en halv miljarder dollar som MTI har tagit in, som har utsetts till den största bitcoinbedrägeriet år 2020.

Tror du att MTI-likvidatorn också kommer att återvinna bitcoins från företagets andra mäklare? Du kan dela dina åsikter i kommentarfältet nedan.

Taggar i den här berättelsen

Kontofrysning, bitcoinåtervinning, Bitcoins, Financial Services, FSCA, FX Choice, Investerare, Mirror Trading International (MTI), MTI-likvidator, regulator, sydafrika bitcoin

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

varning: Den här artikeln är endast informativ. Det är inte ett direkt erbjudande eller uppmaning till ett erbjudande om att köpa eller sälja, eller en rekommendation eller godkännande av några produkter, tjänster eller företag. Bitcoin.com tillhandahåller inte investerings-, skatte-, juridiska eller bokföringsråd. Varken företaget eller författaren ansvarar, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användning av eller beroende av innehåll, varor eller tjänster som nämns i denna artikel.

Source link

Related posts

Upp 700% BNB nästa rally kan vara en för “historia böcker”

Bitcoinguide

Holländsk politisk kandidat sätter upp ‘Bitcoin Is the Future’ -skyltarna med laserögon – Utvalda Bitcoin-nyheter

Bitcoinguide

Den stora venezuelanska satellit-TV-leverantören möjliggör betalningar av Bitcoin och andra kryptovalutor – Emerging Markets Bitcoin News

Bitcoinguide