Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

En Ledger Hardware Wallet är den bästa lösningen för att skydda och äga dina privata nycklar – Sponsrade Bitcoin News


Kryptoekonomin ligger i framkant för både ekonomi och teknik, vilket innebär att du måste vara vaksam när det gäller att skydda dina digitala tillgångar. En viktig del av detta är att använda en hårdvaruplånbok från ett företag som du kan lita på, som Ledger, för att säkert lagra dina privata nycklar.

Inte dina nycklar, inte dina mynt

Den som har följt kryptovalutaindustrin till och med lite har hört alldeles för många historier om att börser har hackats eller helt enkelt försvunnit över natten och lämnat investerare utan någon av de tillgångar de trodde de ägde. Detta kan hända för att när du har en balans på en börs så kontrollerar du inte riktigt de mynt du tror att du gör. Endast genom att behålla de privata nycklarna själv kan du verkligen äga en digital tillgång.

Att lagra dina privata nycklar själv kan låta skrämmande för en nykomling i krypto, men lyckligtvis finns det kraftfulla men ändå användarvänliga lösningar. En hårdvaruplånbok är en fysisk enhet som lagrar dina privata nycklar i ett säkert chip. Med en hårdvaruplånbok förblir dina privata nycklar alltid offline och därmed säkra från alla cyberattacker. Många erfarna användare tror att detta är det bästa sättet att säkra din krypto över andra lösningar som pappersplånböcker och programvaruplånböcker.

När du väljer din hårdvaruplånbok kommer du att märka att inte alla hårdvaruplånböcker erbjuder samma nivå av säkerhet och kontroll. Och när det gäller dina pengar måste du välja en lösning som du kan lita på från ett varumärke som alla vet är säkra i många år. Ledger grundades 2014 och är världsledande inom säkerhets- och infrastrukturlösningar för kritiska digitala tillgångar och blockchain-applikationer. Ledger sålde över 2 miljoner hårdvaruplånböcker i mer än 165 länder.

Välj den bästa Ledger-plånboken för dig

Med hjälp av en Ledger-hårdvaruplånbok, kombinerad med en app, kan du enkelt och säkert lagra din krypto och få tillgång till nyckeltjänster. Du kan hantera mer än 1800 kryptotillgångar med en enda Ledger-enhet. Ledger Nano-serien använder den säkraste typen av marker för att lagra dina privata nycklar – ett säkert element. Den är utformad för att motstå sofistikerade attacker, och med detta certifierade chip lämnar dina privata nycklar aldrig enheten – vilket innebär att ingen kan komma åt dem utom du.

Ledger-hårdvaruplånboken är också den första och enda certifierade hårdvaruplånboken som finns på marknaden. Och Ledger-plånböcker är den enda hårdvaruplånboken som har sitt eget anpassade operativsystem (BOLOS) för att skydda enheten mot skadliga attacker och isolera applikationer från varandra.

Ledger erbjuder för närvarande två typer av Nano-hårdvaruplånböcker. Båda erbjuder samma skyddsnivå för dina kryptotillgångar så att du kan känna dig säker att välja den som passar dig bäst. Ledger Nano S anses vara det bästa sättet att säkert köpa och hodl din favoritkrypto. Det är världens mest populära hårdvaruplånbok och världsberömd för sin robusthet. Med cirka 3 till 6 kryptoapplikationer installerade kan du använda den för att säkra och hantera din favoritkrypto som Bitcoin eller Ethereum.

Ledger Nano X anses vara det bästa sättet att enkelt och säkert hantera alla dina kryptotillgångar överallt. Det är den mest avancerade hårdvaruplånboken i världen och erbjuder kraftfulla funktioner som Bluetooth för handel när du är på språng, när som helst med din smartphone. Du kan säkra ett stort antal tillgångar med upp till 100 myntapplikationer installerade på Ledger Nano X. Enheten har också en större skärm och bättre ergonomisk design för extra bekvämlighet.

När du väl har köpt din första Ledger-hårdvaruplånbok ser du att den kan göra mycket mer än bara att lagra och säkra mynt – det öppnar en hel värld av viktiga kryptotjänster. Nästa berättelse i denna tvådelade serie om Ledger kommer att förklara allt du kan göra med hela Ledger-lösningen, en hårdvaruplånbok kombinerad med Ledger Live-applikationen – håll dig uppdaterad!


Detta är ett sponsrat inlägg. Lär dig hur du når vår publik här. Läs ansvarsfriskrivning nedan.

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

varning: Den här artikeln är endast informativ. Det är inte ett direkt erbjudande eller uppmaning till ett erbjudande om att köpa eller sälja, eller en rekommendation eller godkännande av några produkter, tjänster eller företag. Bitcoin.com tillhandahåller inte investerings-, skatte-, juridiska eller bokföringsråd. Varken företaget eller författaren ansvarar, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användning av eller beroende av innehåll, varor eller tjänster som nämns i denna artikel.

Source link

Related posts

Två stora hotell i turistiska spanska staden för att acceptera kryptobetalningar under krisen av Covid-19 – Nyheter Bitcoin News

Bitcoinguide

Polygon’s Sustainable Minting, Oscars NFTs, och, ja, Poop Emoji NFTs – Bitcoin News

Bitcoinguide

Centralbanken varnar för kryptovalutarisker, olicensierade utbyten – reglering av Bitcoin News

Bitcoinguide